Sportime

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Μπουζούκη

Δεν έβγαλε όλη την προπόνηση της Τετάρτης μετά από ένα χτύπημα στον αστράγαλο

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Μπουζούκη
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις έπειτα από το ρεπό της Τρίτης και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Λαμία.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης (11/12) και σε μία φάση διεκδίκηση της μπάλας, ο Γιάννης Μπουζούκης δέχθηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο και αποχώρησε από το πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσάβι Ρόκα: Πήγε στο Κορωπί για… Δώνη και Σάμιο

Κυρίως, όμως, για προληπτικούς λόγους, καθώς από την εξέταση που του έκανε το ιατρικό επιτελείο δεν φαίνεται να έχει κάτι το σοβαρό και αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους Φθιώτες.

Ατομικό πρόγραμμα λόγω ενόχλησης στο δικέφαλο ακολούθησε ο Δημήτρης Κολοβός, όπως και οι Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και Κωνσταντίνος Κότσαρης.

Το πρόγραμμα περιέλαμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας και διπλό με τακτική ενώ η έντονη βροχή ανάγκασε τον προπονητή του «τριφυλλιού» να δώσει εντολή για τέλος της προπόνησης νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

«Παναθηναϊκός για όλους»! 300 δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους για κάθε εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν! Περισσότερες λεπτομέρειες ➡️ https://bit.ly/2LDOJUG #Panathinaikos #paofc2019_20 #PanathinaikosAboveAll

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) on Dec 10, 2019 at 4:20am PST

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα