Sportime

Παναθηναϊκός: Εκτίει με Απόλλωνα Σμύρνης ο Βιγιαφάνιες

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Παναθηναϊκός: Εκτίει με Απόλλωνα Σμύρνης ο Βιγιαφάνιες
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Μπορεί να μην έχει παίξει και πολύ έως τώρα λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε στις αρχές της σεζόν, όμως, ο Παναθηναϊκός θα τον στερηθεί από το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σε αυτό επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή του ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Στο ματς με την ΑΕΚ ο Αργεντινός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και έπρεπε να επιλεχθεί ποιο από τα τέσσερα επόμενα ματς θα χάσει. Ο Παναθηναϊκός έχει κατά σειρά ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ στην Τούμπα και Αστέρα Τρίπολης. Το ματς στη Ριζούπολη θεωρήθηκε έως το πιο βατό.

Να σημειωθεί, άλλωστε, ότι ο Λάζλο Μπόλονι ήθελε να πάρει κάποια παιχνίδια σερί ο Βιγιαφάνιες για να βρει ρυθμό. Έως το ματς με τον Απόλλωνα μπορεί να έχει γίνει και κάποια μεταγραφή ή ένας εκ των Μπουζούκη και Αγιούμπ να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα