Sportime

Παναθηναϊκός: Επιλέγεται ξανά ο Αγιούμπ - Πόσο έχει αγωνιστεί

Με τον Γιασίν Αγιούμπ στην αποστολή θα μεταβεί η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μάνος Ανδρουλάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Παναθηναϊκός: Επιλέγεται ξανά ο Αγιούμπ - Πόσο έχει αγωνιστεί
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Παναθηναϊκός: Με τον Γιασίν Αγιούμπ στην αποστολή θα μεταβεί η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η τιμωρία του Μαουρίσιο, σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια απουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη, αποδυναμώνουν σημαντικά τον Παναθηναϊκό στο ματς για την 5η αγωνιστική των πλέι οφτης Super League 1.

Κατά συνέπεια, ένας παίκτης που από τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι τις 14 Μαρτίου μετρούσε συνολικά μόλις 49 λεπτά συμμετοχής, συμπεριλήφθηκε ξανά σε αποστολή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιασίν Αγιούμπ έπαιξε για 74 λεπτά κόντρα στον ΠΑΟΚ (14/3) και για άλλα τόσα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (21/3), ενώ παρακολούθησε από τον πάγκο το ματς με τον Άρη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μάνος Ανδρουλάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα