Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς με τον Άρη
Δείτε αναλυτικά
Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου (3/10) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Κυριακής (4/10, 16:00 - ΣΚΑΪ) με αντίπαλο τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Οι παίκτες του Ντάνι Πογιάτος άρχισαν με προθέρμανση, συνέχισαν με κορόιδο και ολοκλήρωσαν με διπλό στο μισό γήπεδο.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, θεραπεία έκαναν οι Γιασίν Αγιούμπ, Φώτης Ιωαννίδης, ενώ κλινήρης παρέμεινε ο Αντονίτο.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που περιλαμβάνει 21 ποδοσφαιριστές.
Η λίστα αποτελείται από τους εξής: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Ζαγαρίτης, Καραγιάννης, Σαβιέρ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις 3 Οκτ, 2020 στις 9:44 πμ PDT
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις 2 Οκτ, 2020 στις 12:08 μμ PDT
👉🏻 https://www.pao.gr/fc/paradosi-ygeionomikou-ylikou-sti-gada/ #Panathinaikos
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις 30 Σεπ, 2020 στις 4:27 πμ PDT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
