Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Παναθηναϊκός: Η... επιστροφή του Αγιούμπ

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Παναθηναϊκός: Η... επιστροφή του Αγιούμπ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σε δύο ματς είχε χρησιμοποιηθεί ο Γιασίν Αγιούμπ επί Λάζλο Μπόλονι. Όταν επέστρεψε από τον τραυματισμό του πήρε λεπτά συμμετοχής με Παναιτωλικό και ΑΕΚ. Ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι προβλημάτισε πλήρως με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη συνέχεια μεταξύ πάγκου και εξέδρας και να παλεύει ο Παναθηναϊκός να τον δώσει.

Με το συμβόλαιο που πήρε, δεν υπήρχε περίπτωση να το σπάσει. Συνεπώς ο δανεισμός έμοιαζε ως μοναδική λύση. Ούτε έτσι, πάντως, βρέθηκε κάτι και ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να τον έχει στο ρόστερ του. Αξίζει να σημειωθεί ότι έπεσε στο τραπέζι ακόμη και να καλύψει μέρος του ποσού για το υπόλοιπο της σεζόν και να τον δώσει κάπου δανεικό, αλλά ούτε αυτό έγινε.

Κόντρα στον Βόλο για πρώτη φορά μετά από 1,5 μήνα ο Μαροκινός πάτησε αγωνιστικό χώρο σε ματς. Έπαιξε ελάχιστα, αλλά η πρόθεση του Μπόλονι ήταν να τον χρησιμοποιήσει από πιο νωρίς. Λόγω της κόπωσης του Ιωαννίδη, όμως, πρώτα μπήκε ο Καρλίτος και αργότερα ο Αγιούμπ. Θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα τον διαχειριστεί ο προπονητής του στην πορεία. Είναι σαφές πως δεν τον πιστεύει, αλλά με τέτοιο συμβόλαιο όλο και κάποιες ευκαιρίες θα πάρει.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα