Παναθηναϊκός: Ο Κρίστιανσεν βλέπει ντεμπούτο στο ντέρμπι
Ο Κρίστιανσεν πλησιάζει στην πρώτη συμμετοχή του.
Ο Βίκτορ Κρίστιανσεν έχει πλέον μπει κανονικά στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και το ντεμπούτο του πλησιάζει.
Ο Δανός αριστερός μπακ έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα στο Κορωπί, κάτι που δείχνει ότι έχει αφήσει πίσω το βασικό κομμάτι της αποκατάστασης. Ο Γιάκομπ Νίστρουπ τον υπολογίζει για μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων, αλλά δεν θέλει να τον βάλει απότομα σε υψηλό ρυθμό.
Το πρώτο βήμα αναμένεται να γίνει με αγωνιστικά λεπτά σε τεστ με την Κ19. Εκεί θα φανεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται και αν μπορεί να μπει άμεσα σε επίσημη αποστολή.
Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι μετά τη διακοπή είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, στις 11 Οκτωβρίου. Αυτό είναι και το πρώτο σοβαρό σενάριο για την πρώτη του συμμετοχή. Πιο πιθανό μοιάζει να ξεκινήσει από τον πάγκο και να πάρει λεπτά, παρά να μπει κατευθείαν βασικός.
Η επιστροφή του αλλάζει και τον ανταγωνισμό στα αριστερά. Κυριακόπουλος και Σαλάχ-Εντίν έχουν ήδη χρόνο συμμετοχής, όμως ο Κρίστιανσεν αποκτήθηκε για να διεκδικήσει βασικό ρόλο.
Αν επιστρέψει όπως τον περιμένει το τεχνικό τιμ, η μάχη για τη θέση αρχίζει ουσιαστικά από τα μέσα Οκτωβρίου.
