Παναθηναϊκός: Προπόνηση με έξι απουσίες
Κώστας Παπαδόπουλος
1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Τη Δευτέρα (17/8) οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που είχαν πάρει από τον Ντάνι Πογιάτος.
Το βάρος έπεσε στην τακτική. Οι παίκτες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκίνησαν με ασκήσεις ενεργοποίησης, ακολούθησε παιχνίδι κυκλοφορίας της μπάλας και το μεγαλύτερο μέρος αναλώθηκε σε τακτική που αφορούσε κομμάτια του παιχνιδιού.
Τα προβλήματα δεν έλειπαν. Ατομικό στο γήπεδο ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Αγιούμπ, σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Χατζηθεοδωρίδης, ενώ ο Κουρμπέλης έμεινε στο ξενοδοχείο λόγω ίωσης.
Back on track! 💚⚪️ #Panathinaikos #paofc20_21 #LikeGreensDo
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις 17 Αύγ, 2020 στις 10:55 πμ PDT
