ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρότεινε οριστική διακοπή του πρωταθλήματος!

Στην τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ομάδων της Super League 1
Παναθηναϊκός: Πρότεινε οριστική διακοπή του πρωταθλήματος!

Πρόταση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος κατέθεσε ο Παναθηναϊκός.

Στην τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ομάδων της Super League 1, ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε τη θέση για πρόωρη λήξη της διοργάνωσης χωρίς τη διεξαγωγή πλέι-οφ και πλέι-άουτ.

«Οποιαδήποτε σκέψη για επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι ανεδαφική» τόνισε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού που βρήκε σύμμαχο τόσο τον Άρη, όσο επίσης τον Παναιτωλικό (που ζήτησε οι ομάδες να παραμείνουν 16).

Aλλά και τον Πανιώνιο καθώς όπως είπε ο Χρήστος Δάρας η κορύφωση της πανδημίας θα ολοκληρωθεί στο τέλος Απριλίου και συμπλήρωσε ότι είναι αδύνατον (και ιατρικά) να ξεκινήσει πρωτάθλημα τον Μάιο.

«Τι θα κάνουμε με τους παίκτες που γκρινιάζουν και θέλουν να πληρωθούν μέχρι τις 24 Απριλίου;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης του Ανέστη.

Στο ίδιο μήκος και ο Ηλίας Πουρσανίδης του ΟΦΗ που είπε ότι υπάρχει μεγάλο ζήτημα με τα συμβόλαια των παικτών, όπου τα πάντα είναι παγωμένα.

Ενώ και ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι… «Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τα συμβόλαια των παικτών».

Το πιο πιθανό είναι να δοθεί μια παράταση, χρονικό περιθώριο 20 ημερών και στη συνέχεια να παρθεί η οριστική απόφαση, αφού επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Η ΑΕΚ πρότεινε παράταση στην αναστολή μέχρι τις 24/4 με τη σύμφωνη γνώμη και άλλων ομάδων, και μέχρι τότε να γίνει working group στο οποίο θα μετέχουν οι Big4, η ΑΕΛ και ο Ατρόμητος.

Στη δευτερολογία του ο Γιάννης Αλαφούζος πρότεινε η παράταση στην αναστολή να είναι για δύο εβδομάδες και όχι μέχρι τις 24/4 και έφερε για παράδειγμα το Βέλγιο που διέκοψε το πρωτάθλημα του και όπως είπε θα ακολουθήσουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

«Φανταστείτε αν ένας παίκτης έχει στην προπόνηση κορονοϊό. Πρέπει να διακοπεί το πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση να γίνει σε δύο και όχι σε τρεις εβδομάδες» τόνισε.

Το γεγονός πάντως, ότι η ΟΥΕΦΑ την Τετάρτη 1/4 διεμήνυσε να εξαντληθούν τα περιθώρια για να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, δεν σημαίνει ότι έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό των Ενώσεων για να γίνουν κανονικά οι αγώνες.

Για παράδειγμα υπάρχει το Βέλγιο που επικαλέστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Μαρινάκης: «Ούτε παύλες, ούτε άνω τελείες, να έχουμε πρωταθλητή»

Παναθηναϊκός

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Τέλος ο Καμπίνι και ο Κραλ, πάει για άλλους

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Καμπίνι και ο Κραλ, πάει για άλλους

Ο Παναθηναϊκός στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις για αριστερό μπακ και χαφ, δεν έρχονται ο Καμπίνι και ο Κραλ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Μην την πληρώσει ο Μπόκος

Παναθηναϊκός: Μην την πληρώσει ο Μπόκος

Ο Παναθηναϊκός πάει από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά και το ζήτημα θα είναι να μην την πληρώσει ο Μπόκος, που είναι πρότζεκτ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Θα τους αλλάξει όλους το καλοκαίρι!

Παναθηναϊκός: Θα τους αλλάξει όλους το καλοκαίρι!

Η γραμμή του Παναθηναϊκού που το καλοκαίρι θα υποστεί ολική αλλαγή!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει Μπενίτεθ, δεν υπάρχει σωτηρία!

Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει Μπενίτεθ, δεν υπάρχει σωτηρία!

Aπό το κακό στο χειρότερο τα πεπραγμένα της νέας τάξης πραγμάτων και προσώπων στον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Ανέβηκαν οι τόνοι όπως ποτέ άλλοτε στην εκπομπή του Gazzetta. Ήθελε να φύγει από την εκπομπή ο Νικολακόπουλος εξαιτίας του Αθανασίου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Εξαντλεί τα περιθώρια για να… μην φέρει τον Κραλ!

Παναθηναϊκός: Εξαντλεί τα περιθώρια για να… μην φέρει τον Κραλ!

Η πλευρά Κοτσόλη ψάχνει κάτι καλύτερο στην αγορά από τον... συμφωνημένο εδώ και μέρες, Άλεξ Κραλ.

Ποδόσφαιρο
Media: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει το Monobala του ΣΚΑΪ τις Κυριακές, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να μειώνει την απόσταση, δείχνοντας όμως και εκείνη σημάδια αντοχής και σταθερού κοινού.

Media
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ δεν μπορεί να είναι μόνιμα στο απυρόβλητο

Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ δεν μπορεί να είναι μόνιμα στο απυρόβλητο

Ο Παναθηναϊκός δε δείχνει σημάδια βελτίωσης με τον Μπενίτεθ στον πάγκο και είναι κάτι που θα πρέπει να το δουν στο κλαμπ

Ποδόσφαιρο
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Media