Sportime

Παναθηναϊκός: Τέλος στα σενάρια για Χατάτε και Κολπάνι

Ο Παναθηναϊκός διέψευσε τα σενάρια για Ρέο Χατάτε και Αντρέα Κολπάνι ξεκαθαρίζοντας ότι οι δύο παίκτες δεν βρίσκονται στη λίστα του.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Κοτσόλης και Νίστρουπ σε αγώνα του Παναθηναϊκού / Φωτογραφία: Intime
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Παναθηναϊκός διέψευσε τα σενάρια για τον Ρέο Χατάτε και τον Αντρέα Κολπάνι λίγη ώρα μετά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και συνέδεσαν τους δύο ποδοσφαιριστές με το «Τριφύλλι».

Ειδικά στην περίπτωση του Χατάτε είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα από το εξωτερικό που παρουσίαζαν τον Παναθηναϊκό να έχει στραφεί στον 28χρονο Ιάπωνα μέσο της Σέλτικ. Από την πλευρά των «πράσινων» όμως η θέση που μεταφέρθηκε είναι κατηγορηματική. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την περίπτωσή του.

Ξεκάθαρη είναι η εικόνα και για τον Αντρέα Κολπάνι. Το όνομα του Ιταλού μεσοεπιθετικού είχε επίσης εμφανιστεί στο μεταγραφικό ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών όμως από τον Παναθηναϊκό τονίζεται ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν έχει καν προταθεί στην ομάδα.

Έτσι τα δύο ονόματα βγαίνουν αυτή τη στιγμή από τη μεταγραφική συζήτηση γύρω από το «Τριφύλλι». Η περίπτωση του Χατάτε είχε αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω των πληροφοριών από τη Βρετανία για το μέλλον του στη Σέλτικ όμως η θέση που προκύπτει από την Αθήνα δεν αφήνει περιθώριο για διαφορετική ανάγνωση όσον αφορά τον Παναθηναϊκό.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα