Sportime

Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Βέλεθ, απών ο Σανκαρέ

Να αφήσει πίσω του το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θέλει ο Παναθηναϊκός. Ακολουθεί το ματς με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο οι «πράσινοι» καλούνται να βγάλουν αντίδραση

Αντώνης Τσιράκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Βέλεθ, απών ο Σανκαρέ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Να αφήσει πίσω του το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θέλει ο Παναθηναϊκός. Ακολουθεί το ματς με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο οι «πράσινοι» καλούνται να βγάλουν αντίδραση.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (8/3) το βάρος δόθηκε ουσιαστικά στο να πέσουν οι τόνοι και να βρεθεί τρόπος να πορευτούν μαζί παίκτες και Λάζλο Μπόλονι. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε και την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπολοίπων περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας και εξάσκηση στα τελειώματα.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Νιάς, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ και Κουρμπέλης, ενώ θεραπεία έκανε ο Βέλεθ. Απών ήταν ο Σανκαρέ που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση μηνίσκου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αντώνης Τσιράκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα