Παναθηναϊκός: Τον αγόρασε 2,7 εκατομμύρια και 101 ημέρες μετά συζητείται δανεισμός
Από επένδυση έως το 2029 σε πιθανή άμεση έξοδο
Στις 22 Μαΐου ο Ανάς Ζαρουρί παρουσιαζόταν ως επένδυση. Στις 31 Αυγούστου συζητείται ήδη η πιθανότητα να φύγει. Μέσα σε 101 ημέρες, ο Παναθηναϊκός πέρασε από την αγορά του Μαροκινού και συμβόλαιο έως το 2029, στο ενδιαφέρον της Οσέρ για δανεισμό.
Η επιλογή του Μαΐου είχε λογική. Ο Ζαρουρί έκλεισε την πρώτη σεζόν του με 46 συμμετοχές και οκτώ γκολ, ενώ η οψιόν κόστισε περίπου 2,7 εκατ. ευρώ. Φέτος, όμως, στα πρώτα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια έμεινε χωρίς γκολ ή ασίστ σε 231 λεπτά.
Το πραγματικό καμπανάκι ήρθε στις 19 Αυγούστου. Ο Νίστρουπ τον αφαίρεσε από την ευρωπαϊκή λίστα για να χωρέσει τον Πάλμερ-Μπράουν, κρίνοντας τον Αμερικανό χρησιμότερο στα συγκεκριμένα παιχνίδια.
Και εδώ μπαίνει η Οσέρ. Η γαλλική ομάδα ψάχνει συγκεκριμένα αριστερό εξτρέμ και ο Γουίλ Στιλ γνωρίζει ήδη τον Ζαρουρί από τη Λανς. Ο δανεισμός, λοιπόν, δεν σημαίνει απαραίτητα «ξεφόρτωμα». Μπορεί να είναι τρόπος να προστατευθεί ένα asset που σήμερα κινδυνεύει να χάσει αξία στον πάγκο. Επίσημη πρόταση, πάντως, δεν έχει επιβεβαιωθεί.
