Sportime

Παναθηναϊκός: Χτίζει δίκτυο scouting σε όλη την Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός επενδύει στις Ακαδημίες του, επεκτείνοντας το δίκτυο scouting σε όλη την Ελλάδα με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Φύσσας σε αγώνα του Παναθηναϊκού / Φωτογραφία: Intime
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναδιοργάνωση των Ακαδημιών του, επενδύοντας όχι μόνο στην εξέλιξη των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται ήδη στο Κορωπί αλλά και στη δημιουργία ενός εκτεταμένου δικτύου scouting σε ολόκληρη τη χώρα.

Το νέο πλάνο, που υλοποιείται μετά την άφιξη του Θόδωρου Ελευθεριάδη υπό την εποπτεία του Τάκη Φύσσα, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον έγκαιρο εντοπισμό νεαρών ποδοσφαιριστών με προοπτική να στελεχώσουν μελλοντικά την πρώτη ομάδα.

Επικεφαλής του δικτύου scouting είναι ο Γιώργος Μακρής ενώ το οργανόγραμμα επεκτείνεται με στελέχη σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Στη Βόρεια Ελλάδα τον συντονισμό έχει ο Δημήτρης Τόττας, στη Δυτική Μακεδονία ο Διομήδης Μπαχαδέρογλου, στην Πελοπόννησο ο Δημήτρης Αγουρίδης και στην Κρήτη ο Γιώργος Ριτζάκης. Παράλληλα, στην Αττική συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται οι Γιώργος Φαμέλης και Δημήτρης Ρούσσος.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα