Παπαθεοδώρου: Σήμερα οριστικές εξελίξεις για Ουναΐ – Ο Παναθηναϊκός δεν ασχολείται με άλλον παίκτη
Ο Παναθηναϊκός παίζει πλέον το τελευταίο χαρτί για Ουναΐ.
Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση του Αζεντίν Ουναΐ για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στο Center Fox.
Ο ίδιος χρησιμοποίησε μια χαρακτηριστική εικόνα για να περιγράψει πού βρίσκεται πλέον η διαπραγμάτευση: «Ο Παναθηναϊκός έχει φέρει την υπόθεση εκεί που θα ήθελε να βρίσκεται», παρομοιάζοντάς την με πέμπτο τελικό που παίζεται στην έδρα σου.
Δεν μίλησε, όμως, για τελειωμένη μεταγραφή.
«Έχει χτυπήσει το τελευταίο καμπανάκι και η κούρσα πηγαίνει προς το τέλος της. Νομίζω ότι σήμερα θα έχουμε οριστικές εξελίξεις, είτε έτσι είτε αλλιώς», ανέφερε.
Το σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να δίνει απόλυτη προτεραιότητα στον Μαροκινό. Οι άλλες περιπτώσεις που έχουν εμφανιστεί λειτουργούν ως εναλλακτικές και όχι ως παράλληλες διαπραγματεύσεις.
Όπως ξεκαθάρισε ο Παπαθεοδώρου, αυτή τη στιγμή «δεν υπάρχει άλλος παίκτης» που να τρέχει μπροστά από τον Ουναΐ, παρότι υπάρχει έτοιμο plan B αν η υπόθεση δεν κλείσει θετικά.
Ακόμη πιο ξεκάθαρη είναι η συνολική μεταγραφική κατεύθυνση: ο Παναθηναϊκός προσανατολίζεται στην απόκτηση ενός χαφ και ενός στόπερ. Δεν πρόκειται, δηλαδή, να αποκτηθεί ο Ουναΐ και στη συνέχεια ακόμη ένας μέσος. «Θα είναι ή Ουναΐ ή κάποιος άλλος», τόνισε.
Η ουσία είναι απλή: ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει ποιον θέλει. Τώρα περιμένει να μάθει αν δύο μήνες αναμονής θα τελειώσουν με υπογραφή ή με άμεση ενεργοποίηση της δεύτερης επιλογής.
