Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Τέλος και τυπικά οι δίκες Εσιέν-Κουτρουμπή

Έκλεισαν για τον Παναθηναϊκό οι υποθέσεις προσφυγών των δύο ποδοσφαιριστών.

Χρήστος Δημόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Τέλος και τυπικά οι δίκες Εσιέν-Κουτρουμπή
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Παναθηναϊκός τελείωσε οριστικά κι αμετάκλητα με τις υποθέσεις προσφυγών των Μάικλ Εσιέν και Γιώργου Κουτρουμπή, με το Διαιτητικό Δικαστήριο να ανακοινώνει επίσημα το γεγονός αυτό.

Αναλυτικά: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την υπ αριθμ 18825/2018 αίτηση του αιτούντος Michael Essien κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, νόμιμα εκπροσωπούμενος από την πληρεξούσια δικηγόρο του Ασπασία Σoυλούκου, δήλωσε παραίτηση επί της ασκηθείσας από 2-7-2018 αίτησής του με αριθμ.πρωτ.18825/2018.

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 3.7.2018 και με αριθμό πρωτ.ΕΠΟ. 18827/2018 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γεωργίου Κουτρουμπή, κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς:

α) Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Γεώργιος Κουτρουμπής με το από 1.8.2018 και με αριθμό πρωτ. ΕΠΟ 21302/2018 έγγραφό του δήλωσε παραίτηση επί της ασκηθείσας με αριθμ.πρωτ.ΕΠΟ 18827/2018 αίτησής του.

β) Η αιτούσα ΠΑΕ εκπροσωπούμενη από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της Αλκιβιάδη Παπαντωνίου δήλωσε παραίτηση επί της ασκηθείσας με αριθμ. πρωτ. ΕΠΟ 19514/2018 αίτησής της».

http://www.sportime.gr/panathinaikos/130104/ora-pairoz/

http://www.sportime.gr/panathinaikos/129912/kalypse-tin-amk-sta-20-ekat-eyro-o-alafoyzos/

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Χρήστος Δημόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα