Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Το ψάχνουν με τον Μανοΐλοβιτς

Θα ήθελαν να τον κρατήσουν στον Πανιώνιο και μετά το τέλος της φετινής σεζόν

Αντώνης Τσιράκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Το ψάχνουν με τον Μανοΐλοβιτς
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Δεν είναι πολλοί οι παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι από τον Πανιώνιο και μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο Φίλιπ Μανοΐλοβιτς, όμως, βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Ο Σέρβος τερματοφύλακας από τα φιλικά έδειξε πως πρόκειται για μία καλή περίπτωση και γι' αυτό πήρε τα γάντια του βασικού.

Βασικός στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, ενώ στη συνέχεια δεν αγωνιζόταν λόγω τραυματισμού. Στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη, έχει ήδη κερδίσει τους πάντες. Όχι μόνο τον προπονητή του, αλλά και τους ανθρώπους της διοίκησης. Γι' αυτό και οι «κυανέρυθροι» δεν κρύβουν πως θα ήθελαν να τον κρατήσουν για παραπάνω από μία σεζόν στο ρόστερ τους σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.

Υπενθυμίζεται πως ο 22χρονος Σέρβος έχει παραχωρηθεί δανεικός από τη Χετάφε, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2021. Το πιο πιθανό είναι να μην έχει ενεργό ρόλο στους Ισπανούς ούτε την επόμενη σεζόν και αυτό θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν στον Πανιώνιο.

Ωστόσο, είναι πολύ νωρίς για τέτοιες συζητήσεις. Ο παίκτης, πάντως, δεν κρύβει πως περνάει καλά στην Αθήνα. Στο περιβάλλον του αναφέρει πως δεν θα είχε αντίρρηση να παραμείνει, σε περίπτωση που οι δύο ομάδες τα βρουν για την επέκταση του δανεισμού του.

http://www.sportime.gr/panionios/169011/adeiasma-stin-pae-oi-panthires/

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αντώνης Τσιράκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα