Sportime

Δημοπρασία αγάπης με φανέλα του Πρέλεβιτς

Φανέλα ρέπλικα με τις υπογραφές των παικτών της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ δημοπρατεί το SerresBasket.gr

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Δημοπρασία αγάπης με φανέλα του Πρέλεβιτς
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σε μια προσπάθεια να στηριχθεί οικονομικά το Κέντρο θεραπευτικής ιππασίας Σερρών, η ιστοσελίδα serresbasket.gr κάνει μια δημοπρασία, με την φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς.

Η φανέλα είναι ρέπλικα, από τον τελικό της Γενεύης το 1991, όταν ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει στον τελικό του Κυπελλούχων την Σαραγόσα, σηκώνοντας το τρόπαιο και έχει πάνω της τις υπογραφές των παικτών της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, προσφορά της ΚΑΕ.

Η «Δημοπρασία Αγάπης» γίνεται για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου, που είναι το ένα από τα δύο που λειτουργεί στην χώρα και χρειάζεται άμεση στήριξη.

Εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και ένας περίγυρος από μέλη – εθελοντές, ειδικούς σε θέματα υγείας, υποστηρίζουν την προσπάθεια αυτή εθελοντικά, με στόχο τη σωματική βελτίωση και ψυχική ανάταση των Ατόμων με Αναπηρία που από όλη τη Βόρεια Ελλάδα φτάνουν στο ΚΕ.Θ.Ι.Σ., οι εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκονται στον Νέο Σκοπό Σερρών.

Η δημοπρασία θα γίνει το διήμερο 18 και 19 Ιουνίου, με έναρξη στις 09:00 της Δευτέρας και λήξη στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης. Τιμή έναρξης θα είναι τα 50 ευρώ.

Επίσης σε κατηγορίες: Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα