Sportime

Λίγο νωρίς για τέτοιες δηλώσεις από τον Τρινκιέρι

Οι δηλώσεις του Αντρέα Τρινκιέρι μετά τη μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ άφησαν ορισμένες φράσεις που μπορούν να συζητηθούν πριν τον τελικό.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο πάγκος του ΠΑΟΚ δέχεται τεχνική ποινή / Φωτογραφία: Intime
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και δικαιολογημένα ο Αντρέα Τρινκιέρι είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος. Ο τρόπος όμως με τον οποίο τοποθετήθηκε μετά το παιχνίδι άφησε ορισμένες φράσεις που μπορούν να συζητηθούν.

«Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα και νωρίτερα» ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός, προσθέτοντας στη συνέχεια ότι ο Ολυμπιακός «ξόδεψε το 1/10 της ενέργειάς μας» στον δικό του ημιτελικό απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ πράγματι είχε σημαντικά διαστήματα στα οποία έλεγξε τον Παναθηναϊκό, κυριάρχησε στα επιθετικά ριμπάουντ και έδειξε χαρακτήρα όταν το παιχνίδι γύρισε και η πρόκριση κρίθηκε στο τελευταίο σουτ, με το τρίποντο του Τσεντί Όσμαν σε νεκρό χρόνο.

Είναι όμως πολύ νωρίς στη σεζόν για διατυπώσεις που μπορούν να δώσουν ψήγματα αλαζονείας (θα... μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα και νωρίτερα) σε μία πραγματικά σπουδαία βραδιά του ΠΑΟΚ. Ο ίδιος ο Αντρέα Τρινκιέρι, άλλωστε, αναγνώρισε ότι η ομάδα του έχει πολλά να βελτιώσει και υπογράμμισε πως απέναντι στον Ολυμπιακό την περιμένει ένα «περίπλοκο και δύσκολο» παιχνίδι.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα