Sportime

Μέξας: «Νιώθουμε αδικημένοι, θέλουμε πιο δίκαιη αντιμετώπιση»

Βασίλης Μπαντής 1 λεπτά ανάγνωσης
Μέξας: «Νιώθουμε αδικημένοι, θέλουμε πιο δίκαιη αντιμετώπιση»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Τα παράπονά του από τη διαιτησία, στην ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ με 85-84, εξέφρασε ο Κώστας Μέξας, που τόνισε πως η ομάδα του νιώθει αδικημένη.

Στη φάση του Ζερμέιν Λοβ με τον Νίκο Ζήση στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μέξας, δηλώνοντας πως η ομάδα του αισθάνεται αδικημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Κατέθεσε ένσταση

Αναλυτικά ο Κώστας Μέξας τόνισε:

«Νιώθουμε αδικημένοι, θεωρούμε ότι ο Ζήσης είχε επαφή με τον Λοβ, μπορούσε να δοθεί μία βολή και να πάμε στην παράταση. Επίσης, ζητήσαμε από τους διαιτητές να δούνε τον χρόνο για την τελευταία επίθεση. Πιστεύουμε ότι ήταν παραπάνω από το 0.9 που δόθηκε. Έχουμε δει να γίνοται πράματα και θάματα σε ενάμισι δευτερόλεπτο».

Για τη διαιτησία: «Έκαναν λάθος οι διαιτητές, συμβαίνουν τα λάθη. Όσο για τη φάση που άλλαξε η απόφαση, ήταν σωστή. Αφού πήγανε στο Instant, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Όταν πάει το ματς σε λεπτομέρειες, σου φταίει το παραμικρό. Το ίδιο θα έκανε η ΑΕΚ, αν έχανε. Θέλουμε πιο δίκαιη αντιμετώπιση».

Ο Μέξας αναφέρθηκε και στον Ματσιούλις: «Κρίθηκε στα δύο μεγάλα σουτ του Ματσιούλις. Θέλει καρδιά για να το κάνεις, ειδικά το δεύτερο σουτ».

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Basket League ΑΕΚ BC Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βασίλης Μπαντής

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα