Sportime

ΠΑΟΚ: Χαμόγελα για Καντουρί, αγωνία για Αουγκούστο

«καθαρή» ήταν η μαγνητική του Ομάρ Ελ Καντουρί ενώ εκτός από το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης έμεινε ο Ντάγκλας Αουγκούστο, λόγω ενοχλήσεων στον τένοντα του προσαγωγού.

Βασίλης Μπαντής 1 λεπτά ανάγνωσης
ΠΑΟΚ: Χαμόγελα για Καντουρί, αγωνία για Αουγκούστο
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της ερχόμενης αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (22.10, 19:30), στο γήπεδο της Τούμπας.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «καθαρή» ήταν η μαγνητική του Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός άσος αναμένεται να προφυλαχθεί για το επόμενο παιχνίδι από τον Πάμπλο Γκαρσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η UEFA αποθεώνει τον Χρήστο Τζόλη (vid)

Εκτός από το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης έμεινε ο Ντάγκλας Αουγκούστο, λόγω ενοχλήσεων στον τένοντα του προσαγωγού. Η κατάσταση του Βραζιλιάνου θα αξιολογηθεί στις επόμενες ημέρες.

Οι Αντόνιο Τσόλακ , Χάρης Τσιγγάρας και Γιώργος Κούτσιας επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη, υποβλήθηκαν σε τεστ για τον Covid 19 και προπονήθηκαν σε ξεχωριστό χώρο από το υπόλοιπο γκρουπ.

Τέλος, οι Δημήτρης Γιαννούλης και Ενέα Μιχάι συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, ο πρώτος στο σπίτι λόγω Covid 19 κι ο δεύτερος στην Ιταλία.

Την Πέμπτη (19.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βασίλης Μπαντής

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα