Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

ΠΑΟΚ: Δύο προβλήματα ενόψει «τελικού» με ΑΕΚ

Μαρία Καλτσίδη 2 λεπτά ανάγνωσης
ΠΑΟΚ: Δύο προβλήματα ενόψει «τελικού» με ΑΕΚ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Πρόβλημα με τον Κάρολ Σβιντέρσκι προέκυψε για τον ΠΑΟΚ από το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πέραν του Ίνγκι Ίνγκασον, στην προπόνηση του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (13/7) στην Αθήνα, θεραπεία ακολούθησε και ο Κάρολ Σβιντέρσκι, από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

Το ένα βήμα έγινε. Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τον Πειραιά και παρέμεινε στη δεύτερη θέση με αέρα τριών βαθμών από την ΑΕΚ. Τώρα μένει το δεύτερο. Το πιο αποφασιστικό και κρίσιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν.Τοσκίτσης: Επιτέλους έβγαλε αντίδραση!

To παιχνίδι με την Ένωση έχει χαρακτήρα τελικού, με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να διατηρεί προβάδισμα τριών βαθμών, αλλά να μειονεκτεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Κιτρινόμαυρους. Η αποστολή της ομάδας μας παρέμεινε στην Αθήνα και το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε την προετοιμασία της για την επικείμενη μάχη του ΟΑΚΑ.

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του αγώνα στον Πειραιά ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά και δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη και τα τελειώματα.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε θεραπεία, όπως και ο Κάρολ Σβιντέρσκι ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική, που του προκάλεσε αιμάτωμα.

Ο Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Ομάρ Ελ Καντουρί , ο οποίος κόντρα στον Ολυμπιακό συμπλήρωσε κάρτες και θα χάσει τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Την Τρίτη (14.07) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:00.

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μαρία Καλτσίδη

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα