Sportime

ΠΑΟΚ: Έχει οψιόν για τον Μιχαηλίδη – Γιατί ανεβάζει την προσφορά

Η οψιόν του 2028, η Μπριζ και η νέα προσφορά.

Λευτέρης Παυλίδης 2 λεπτά ανάγνωσης
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει σημαντικά βελτιωμένη πρόταση στον Γιάννη Μιχαηλίδη. Η πρώτη οικονομική προσέγγιση δεν έφερε συμφωνία και το ενδιαφέρον της Μπριζ, το οποίο έχει καταγράψει το Transfer Gossip του Sportime, είναι ένας ακόμη λόγος να μη μείνει η υπόθεση ανοιχτή.

Υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια που έχει σημασία. Το συμβόλαιο του 26χρονου στόπερ λήγει το καλοκαίρι του 2027, αλλά σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ ο ΠΑΟΚ διαθέτει οψιόν επέκτασης έως το 2028. Επομένως, ο κίνδυνος να χαθεί ο ποδοσφαιριστής χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα δεν είναι τόσο άμεσος όσο φαινόταν αρχικά.

Γιατί ο ΠΑΟΚ βιάζεται ενώ έχει την οψιόν

Η οψιόν δίνει χρόνο στον ΠΑΟΚ. Δεν λύνει όμως τη διαφορά στο οικονομικό. Ο Μιχαηλίδης έχει πλέον άλλη θέση στην ομάδα, είναι διεθνής, αριστεροπόδαρος και έχει κερδίσει με την αξία του τη θέση του βασικού. Αυτά είναι δεδομένα που μετρούν σε μια διαπραγμάτευση.

Και υπάρχει και η Μπριζ. Το ενδιαφέρον από το Βέλγιο, όπως το παρουσιάζει η στήλη Transfer Gossip, δείχνει ότι ο Μιχαηλίδης έχει επιλογές για το μέλλον του. Ο ΠΑΟΚ θέλει να του προσφέρει από τώρα ένα συμβόλαιο που θα ανταποκρίνεται στον ρόλο του.

Το θετικό για τους «ασπρόμαυρους» είναι πως, σύμφωνα με τη στήλη, ούτε ο ίδιος ο παίκτης θέλει να φύγει κάποια στιγμή χωρίς να ωφεληθεί οικονομικά ο ΠΑΟΚ.

Η ανανέωση, πάντως, δεν έχει κλείσει. Η νέα προσφορά θα δείξει αν οι δύο πλευρές μπορούν να συμφωνήσουν, πριν το ενδιαφέρον από το εξωτερικό γίνει πιο συγκεκριμένο.

Φόρτωση ψηφοφορίας…
Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα