ΠΑΟΚ: Φρένο στα σενάρια για Λέρμα – Δεν υπάρχει συμφωνία για τον Ιανουάριο
Ο Λέρμα δεν είναι κλεισμένος από τον ΠΑΟΚ
Φρένο στα σενάρια που ήθελαν τον Τζάστιν Λέρμα να έχει ήδη κλείσει στον ΠΑΟΚ για τον Ιανουάριο μπαίνει από την πλευρά του Δικεφάλου.
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε έντονα στο εξωτερικό η πληροφορία ότι ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με την Ντόρτμουντ για τον δανεισμό του 18χρονου μεσοεπιθετικού. Η εικόνα που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, όμως, είναι διαφορετική. Συμφωνία δεν υπάρχει και ο παίκτης δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να θεωρείται κλεισμένος.
Ο Λέρμα είναι ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Εκουαδόρ και η Ντόρτμουντ τον απέκτησε με ξεκάθαρη λογική επένδυσης για το μέλλον. Πρόκειται για παίκτη με ταχύτητα, καλή τεχνική και δυνατότητα να αγωνιστεί σε περισσότερες από μία θέσεις πίσω από τον επιθετικό.
Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το όνομά του είναι άγνωστο στον ΠΑΟΚ ή ότι δεν μπορεί να υπάρξει κουβέντα αργότερα. Σημαίνει όμως κάτι πολύ πιο απλό και σημαντικό.
Σήμερα δεν υπάρχει deal.
Και μέχρι να αλλάξει αυτό, ο Λέρμα παραμένει ένα μεταγραφικό σενάριο και όχι παίκτης του ΠΑΟΚ.
