Sportime

ΠΑΟΚ: Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Γιαννούλη

Βαρύ διάστρεμμα δείχνει η πρώτη εκτίμηση για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική το πρωί της Δευτέρας.

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Γιαννούλης αποχωρεί τραυματίας από το ΟΑΚΑ / Φωτογραφία: Intime
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Αγωνία στον ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η πρώτη εκτίμηση για τον διεθνή αριστερό μπακ κάνει λόγο για βαρύ διάστρεμμα. Ο Γιαννούλης αποχώρησε με έντονους πόνους λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης και πλέον στον Δικέφαλο περιμένουν τις εξετάσεις.

Το πρωί της Δευτέρας ο 30χρονος αμυντικός θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία θα δείξει το ακριβές μέγεθος της ζημιάς και θα δώσει σαφέστερη εικόνα για το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει αναμονή για τα αποτελέσματα, καθώς ο Γιαννούλης αποτελεί βασική επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα