Sportime

ΠΑΟΚ: Πάσχα στην Τούμπα για τους παίκτες και το προπονητικό τιμ

Πάσχα στο γήπεδο της Τούμπας κάνανε φέτος οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ.

Χρήστος Μαγγίνας 1 λεπτά ανάγνωσης
ΠΑΟΚ: Πάσχα στην Τούμπα για τους παίκτες και το προπονητικό τιμ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Πάσχα στο γήπεδο της Τούμπας κάνανε φέτος οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Κυριακή του Πάσχα σήμερα όμως η προετοιμασία του Δικεφάλου του Βορρά μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζεται με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Τα επερχόμενα παιχνίδια δεν αφήνουν περιθώρια για γιορτές, οπότε η Κυριακή του Πάσχα βρήκε το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου στο γήπεδο να προετοιμάζεται για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚστο ΟΑΚΑ.

Η προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ήταν αφιερωμένη στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Οι παίκτες αρχικά έβγαλαν ένα πρόγραμμα με δρομικές ασκήσεις, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής σε υψηλή ένταση, ενώ στη συνέχεια είχαμε μάχες σε δυάδες και τριάδες.

Στο τελευταίο κομμάτι οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδας και διεξήχθη οικογενειακό τουρνουά.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Χοσέ Κρέσπο και Σίντζι Καγκάβα έκαναν θεραπεία, ο Άντριαν Περέιρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο κι ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα επανένταξης που ακολουθεί.

Τη Δευτέρα του Πάσχα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δούμας για Νέα Τούμπα: «Σε έξι μήνες θα μπορεί να… χτιστεί – Θα είναι από τα πολυτελέστερα στην Ευρώπη»

Τζόλης: Παίζει τα ρέστα της η Μπριζ – Έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση στον ΠΑΟΚ!

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Χρήστος Μαγγίνας

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα