Sportime

ΠΑΟΚ: Πρώτη προπόνηση για τον Αρίτζ Ελουστόντο στη νέα εποχή (video)

Ο Αρίτζ Ελουστόντο έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ, μπαίνοντας στο κλίμα της νέας σεζόν και της προετοιμασίας.

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Αρίτς Ελουστόντο στην πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Αρίτς Ελουστόντο έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ, μπαίνοντας άμεσα στο κλίμα της προετοιμασίας. Η σχετική ανάρτηση του Δικεφάλου, με το μήνυμα «First training session for Aritz Elustondo», έδωσε το πρώτο στίγμα για την παρουσία του Ισπανού στην ομάδα.

Για τον ΠΑΟΚ, η έναρξη της προετοιμασίας έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς το club μπαίνει σε περίοδο προσαρμογής, δοκιμών και σταδιακού χτισίματος. Ο Ελουστόντο καλείται να μάθει γρήγορα τους νέους συμπαίκτες του, τις απαιτήσεις του προπονητή και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Το hashtag New Era που συνόδευσε την ανάρτηση δεν περνά απαρατήρητο. Δείχνει πως στον ΠΑΟΚ θέλουν να παρουσιάσουν τη φετινή εκκίνηση ως κάτι περισσότερο από μια απλή προετοιμασία. Θέλουν να δείξουν νέα αρχή, με πρόσωπα που μπορούν να δώσουν ποιότητα και εμπειρία.

@paokfootball First training session for Aritz Elustondo! ⚽️ #Preseason #PAOK #NewEra ♬ original sound - PAOK FC

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα