Sportime

ΠΑΟΚ - Ριέκα: Ψάχνει σκορ... πρόκρισης ο Δικέφαλος

Ο ΠΑΟΚ για τα playoffs, του Europa Conference League, θα παίξει στην Τούμπα με την Ριέκα, με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης

Γιώργος Διπλοΐδης 2 λεπτά ανάγνωσης
ΠΑΟΚ - Ριέκα: Ψάχνει σκορ... πρόκρισης ο Δικέφαλος
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Ριέκα στην Τούμπα και θέλει ένα σκορ νίκης, που θα του δώσει προβάδισμα για το δεύτερο ματς.

O ΠΑΟΚ αφού πέρασε το εμπόδιο της Μποέμιαν, μετά το 2-0 που την κέρδισε στην Τούμπα, θα υποδεχθεί σήμερα και πάλι στο γήπεδο του, την Ριέκα (21:00), για τα playoffs του Europa Conference League.

Οι Κροάτες είναι το τελευταίο εμπόδιο για την ομάδα του Λουτσέσκου, για να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει και πάλι στην διάθεση του, τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αντίθετα εκτός είναι ο Ίνγκι Ίνγκασον και ο Νέλσον Ολιβέιρα, με τον Πορτογάλο να μένει περίπου έξι μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Πασχαλάκη , Ταλιχμανίδη , Ροντρίγκο , Τέιλορ , Κρέσπο , Βαρέλα , Μιχάι , Μιχαηλίδη , Βιεϊρίνια , Λύρατζη , Εσίτι , Ντόουγκλας , Τσιγγάρα , Κούρτιτς , Σβαμπ , Καγκάβα , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Λάμπρου , Α.Ζίβκοβιτς , Κούτσια , Σφιντέρσκι.

Από την Ριέκα δεν θα αγωνιστούν o πρώτος σκόρερ της ομάδας, Γιόσιπ Ντρμιτς. ο εξτρέμ Ρόμπερτ Μούριτς ο οποίος σε πέντε ματς έχει ένα γκολ και δύο ασίστ αλλά και ο βασικός τερματοφύλακας, Νεντέλικο Λάμπροβιτς.

Νοκ άουτ είναι επίσης και ο βασικός αμυντικός, Χρβόιε Σμόλτσις, όπως και ο Μάτος Στάνιτς (έξι συμμετοχές, δύο γκολ) που δεν δηλώθηκε στη λίστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΟΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Ολιβέιρα – Ποιος είναι ο χρόνος επιστροφής του

ΠΑΟΚ – Ριέκα: Το κανάλι του αγώνα της Τούμπας

Ο Καρυπίδης ετοιμάζει πολύ μεγαλύτερο «μπαμ» από τον Καμαρά!

Επίσης σε κατηγορίες: Europa Conference League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γιώργος Διπλοΐδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα