ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Σαμσουνσπόρ για Σερίφ Εντιαγέ λένε οι Τούρκοι
Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τη Σαμσουνσπόρ για τον Σερίφ Εντιαγέ όπως μεταδίδουν στην Τουρκία με τον Σενεγαλέζο να αναμένεται στην Ελλάδα.
Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Σαμσουνσπόρ για την απόκτηση του Σερίφ Εντιαγέ όπως μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες τα τουρκικά ΜΜΕ με τον 30χρονο Σενεγαλέζο επιθετικό να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στη Θεσσαλονίκη.
Το «Spor Depor» μετέδωσε πρώτο ότι οι δύο ομάδες έχουν δώσει τα χέρια για τη μεταγραφή και πως ο Εντιαγέ έχει κληθεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Το ίδιο ρεπορτάζ αναπαράγεται ήδη από μέσα της Σαμψούντας τα οποία περιμένουν πλέον τις επίσημες ανακοινώσεις.
Μάλιστα το «Samsun Haber» πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα αναφέροντας ότι ο Σενεγαλέζος αποχωρεί από τη Σαμψούντα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν ακόμη γνωστοποιηθεί.
Ο Εντιαγέ είχε αποκτηθεί από τη Σαμσουνσπόρ το 2025 με το τουρκικό ρεπορτάζ να κάνει λόγο για επένδυση περίπου 5 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο έως το 2029. Την προηγούμενη σεζόν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με 12 γκολ και 5 ασίστ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
