Sportime

ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας: Συγκίνηση στην Τούμπα για τα 22 χρόνια από τα Τέμπη (vid)

Έντονες στιγμές στην Τούμπα πριν το ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας για την επέτειο των 22 χρόνων από το δυστύχημα των Τεμπών.

Μαρία Καλτσίδη 1 λεπτά ανάγνωσης
ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας: Συγκίνηση στην Τούμπα για τα 22 χρόνια από τα Τέμπη (vid)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Στιγμές συγκίνησης στην Τούμπα πριν το ΠΑΟΚ- Σλόβαν Μπρατισλάβας για τους έξι αδικοχαμένους οπαδούς των «ασπρόμαυρων».

Σε λίγες ημέρες (4/10) συμπληρώνονται 22 χρόνια από τη «μαύρη» μέρα για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν στα Τέμπη έσβησε το χαμόγελο έξι οπαδών του «δικεφάλου».

Οι παίκτες και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος των Θεσσαλονικέων τίμησαν με κατάθεση στεφάνων τους φίλους της ομάδας, που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών.

Από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακούστηκε το τραγούδι «Η Πόλη της Σιωπής» ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ανάρτησή της στο Twitterαναφέρει χαρακτηριστικά «Αδέρφια ζείτε».

Δείτε το βίντεο:

[/video]

Ο Βιεϊρίνια καταθέτει στεφάνι στη μνήμη των έξι αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Γκολ ο Άκπομ, απάντησε άμεσα ο Γκριν (vids)

Επίσης σε κατηγορίες: Europa Conference League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μαρία Καλτσίδη

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα