ΠΑΟΚ: Το «άχαστο» γούρι των τατουάζ του Γιώργου Μαυρίδη, έφερε και πάλι το Κύπελλο! (pic)
Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο και ο Γιώργος Μαυρίδης με ανάρτηση του στο Instagram αποκάλυψε για ακόμη μια φορά το μυστικό της επιτυχίας!
Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο και ο Γιώργος Μαυρίδης με ανάρτηση του στο Instagram αποκάλυψε για ακόμη μια φορά το μυστικό της επιτυχίας!
ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 1-2 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑκαι κατέκτησε το όγδοο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του και όπως κάθε ομάδα, έτσι και ο ΠΑΟΚ είχε τα.. γούρια του για αυτόν τον τελικό!
Κάτι τέτοιο αποκάλυψε με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagramο Γιώργος Μαυρίδηςπου όπως πριν από κάθε τελικό έτσι και φέτος έκανε τα καθιερωμένα τατουάζ στους παίκτες του ΠΑΟΚ, με το πρώτο σήμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση, καθώς όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης, η συνήθεια που τείνει να γίνει … λατρεία συνεχίστηκε κι αυτήν τη φορά. Για του λόγου το αληθές ανέβασε μια φωτογραφία από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ομάδα με … πρωταγωνιστές αυτού του … γουριού, παλιούς και νέους παίκτες.
Το γούρι αυτό αποδεικνύεται «άχαστο», με τον ΠΑΟΚ να έχει το 6 στα 6!
Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη:
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επική ανάρτηση Κρέσπο: «Έχω πιο πολλές φωτογραφίες με αυτή την κούπα παρά με τη γυναίκα μου»
Τσιγγάρας: «Ο Γκαρσία είναι σαν πατέρας μου, είναι ο πιο δίκαιος άνθρωπος που έχω γνωρίσει»
