ΠΑΟΚ: Το μήνυμα Σαββίδη στους παίκτες για το πρωτάθλημα
Ο Ιβάν Σαββίδης έθεσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος ως βασικό στόχο του ΠΑΟΚ και είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Αλέσιο Λίσι.
Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία, παρακολούθησε την προπόνηση του ΠΑΟΚ και μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τους στόχους της ομάδας, βάζοντας στην κορυφή την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε στους παίκτες πως πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και ζήτησε ενότητα, πειθαρχία και συγκέντρωση σε κάθε παιχνίδι. «Τους στόχους τους πετυχαίνει η ομάδα και όχι τα άτομα», ανέφερε, επιμένοντας στη σημασία του ομαδικού πνεύματος.
Παράλληλα ενημερώθηκε για την κατάσταση των τραυματιών και συζήτησε με τους Μάτος και Αγησίλαο Τουμαζάτο για αγωνιστικά ζητήματα.
Ξεχωριστό ήταν το τετ α τετ με τον Αλέσιο Λίσι. Ο Σαββίδης ζήτησε από τον προπονητή του ΠΑΟΚ να συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση, χτίζοντας μια ομάδα ενωμένη, συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στους στόχους της.
