ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το σκεπτικό της Εφέσεων για την αθώωση

Ο ΠΑΟΚ αθωώθηκε σήμερα από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, για την για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας με τη Ξάνθη.  Ο ΠΑΟΚ κρίθηκε αθώος από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την περίφημη υπόθεση της πολυιδιοκτησίας. Μετά το CAS ζήτησε να εξεταστεί επί της ουσίας η υπόθεση, ήρθε η σημερινή δικαίωση για τον Δικέφαλο. Αυτή...
ΠΑΟΚ: Το σκεπτικό της Εφέσεων για την αθώωση

Ο ΠΑΟΚ αθωώθηκε σήμερα από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, για την για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας με τη Ξάνθη. 

Ο ΠΑΟΚ κρίθηκε αθώος από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την περίφημη υπόθεση της πολυιδιοκτησίας.

Μετά το CAS ζήτησε να εξεταστεί επί της ουσίας η υπόθεση, ήρθε η σημερινή δικαίωση για τον Δικέφαλο. Αυτή τη φορά μέσω των τακτικών δικαστών της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Να σημειωθεί τέλος ότι η Επιτροπή Εφέσεων δέχτηκε τυπικά, αλλά απέρριψε κατ’ ουσίαν την πρόσθετη παρέμβαση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Το σκεπτικό της Εφέσεων για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

«Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δικάζει με απούσα την Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΕΛ και με παρούσες τις λοιπές διαδίκους.

Απορρίπτει την από 8-12-2020 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 26286/8-12-2020 αυτοτελή πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ, ως απαράδεκτη.

Απορρίπτει την από 9-3-2020 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 8707/9-3-2020 έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο μέτρο που ασκείται εναντίον της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ, ως απαράδεκτη.

Δέχεται την από 9-3-2020 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 8674/9-3-2020 έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά το τυπικό και το ουσιαστικό της μέρος.

Δέχεται την από 9-3-2020 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 8707/9-3-2020 έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο μέτρο που ασκείται εναντίον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά το τυπικό και το ουσιαστικό της μέρος.

Εξαφανίζει την εκκαλούμενη απόφαση με τον αριθμό 95/5-3-2020 του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου SUPER LEAGUE 1 Ελλάδας, μόνο στο μέτρο που αφορά τις προαναφερόμενες διαδίκους (Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΟΚ» και Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»).

Κρατεί την υπόθεση και τη δικάζει κατ’ ουσίαν.

Δέχεται την από 14-2-2020 παρέμβαση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» που ασκήθηκε στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο SUPER LEAGUE 1 Ελλάδας και στρέφεται εναντίον της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΟΚ» κατά το τυπικό της μέρος.

Απορρίπτει την πιο πάνω αναφερόμενη παρέμβαση κατά το ουσιαστικό της μέρος.

Αποφαίνεται ότι η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΟΚ» δεν κρίνεται πειθαρχικά ελεγκτέα, ως υπαίτια για την παράβαση του άρθρου 69 παρ. 9 του νόμου 2725/1999, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην από 27-1-2020 απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου που κατέθεσε κατά την άσκηση της πιο πάνω αναφερόμενης έφεσης στην Επιτροπή Εφέσεων η εκκαλούσα Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», στη διάδικο αυτή.

Γίνεται μνεία ότι κατά της απόφασης αυτής χωρεί προσφυγή ενώπιον του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (Court of Arbitration for Sport – CAS) που έχει την έδρα του στη Λωζάννη της Ελβετίας (άρθρο 60 παρ. 3 του Κωδικοποιημένου Καταστατικού της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και άρθρο 5 παρ. 5 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας).

Κρίθηκε, αποφασίστηκε στις 4 Ιανουαρίου 2021 και στις 21 Ιανουαρίου 2021 και δημοσιεύθηκε στην Αθήνα, στις 9 Φεβρουαρίου 2021».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο ψεύτης και ο κλέφτης» (Pic)

Κατσούρης: «Για πάντα ΠΑΟΚτσής»

 

 

 

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Super League 1: Οι μάνατζερ που πρωταγωνίστησαν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο

Super League 1: Οι μάνατζερ που πρωταγωνίστησαν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο

Το Sportime καταγράφει ποιοι ατζέντηδες έπαιξαν ρόλο για την ολοκλήρωση κάθε συμφωνίας των ομάδων της Super League 1.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης δείχνει το νέο τεχνικό διευθυντή

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης δείχνει το νέο τεχνικό διευθυντή

Ο Ιβάν Σαββίδης δείχνει και με τις μελλοντικές κινήσεις στην Ροστόφ, το μοντέλο που μάλλον θα ακολουθήσει και στον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Έσκασε η βόμβα με πρώην παίκτη του

ΠΑΟΚ: Έσκασε η βόμβα με πρώην παίκτη του

Τα πάνω-κάτω ήρθαν με πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Η Bundesliga στα πόδια του Κωνσταντέλια

ΠΑΟΚ: Η Bundesliga στα πόδια του Κωνσταντέλια

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει σουξέ στη Γερμανία, αλλά τα πάντα θα κριθούν από τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Η επόμενη μέρα του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Η επόμενη μέρα του Λουτσέσκου

Η κυρίαρχη σκέψη στον ΠΑΟΚ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: Πρόβλημα για την ΑΕΚ που δε θα παίξει μάλλον ο Μαρσιάλ

Πρόβλημα για την ΑΕΚ που δε θα παίξει μάλλον ο Μαρσιάλ

Η ΑΕΚ όλα δείχνουν πως δε θα έχει τον Μαρσιάλ στην πρεμιέρα των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι πρόβλημα

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: Η Κορ Φακάν πετάει «σωσίβιο» στον ΠΑΟΚ!

Η Κορ Φακάν πετάει «σωσίβιο» στον ΠΑΟΚ!

Η ομάδα από τα Εμιράτα έρχεται να μαζέψει τη ζημιά που έπαθε ο ΠΑΟΚ με τον Τισουντάλι!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Το πρώτο ξεκαθάρισμα με τον Ότο!

ΠΑΟΚ: Το πρώτο ξεκαθάρισμα με τον Ότο!

Nα μην χάσει και επικοινωνιακά από τον Ότο θέλει ο ΠΑΟΚ, αν δεν ανανεώσει ο Ισπανός μπακ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Φτάνει τα 30 «μύρια» για Κωνσταντέλια!

ΠΑΟΚ: Φτάνει τα 30 «μύρια» για Κωνσταντέλια!

Έτοιμη να... απλώσει 30 εκ. ευρώ στα πόδια του Κωνσταντέλια η Μπενφίκα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League: Ομπρένοβιτς στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Μπριχ στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ!

Super League: Ομπρένοβιτς στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Μπριχ στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ!

Πρεμιέρα σε play off και play out στη Super League. Ο Σλοβένος Ομπρένοβιτς θα σφυρίξει το Oλυμπιακός - Παναθηναϊκός και ο Γερμανός Μπριχ το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ. Με goal line technology και ημιαυτόματο οφσάιντ τα play off.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πως ο Σαββίδης θέλει να γίνει Μαρινάκης!

Πως ο Σαββίδης θέλει να γίνει Μαρινάκης!

Στα χνάρια του Βαγγέλη Μαρινάκη βαδίζει ο Ιβάν Σαββίδης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Το κονέ Κοτάρσκι με Φιορεντίνα!

ΠΑΟΚ: Το κονέ Κοτάρσκι με Φιορεντίνα!

Ο άνθρωπος «κλειδί» που πρότεινε τον Κοτάρσκι στη Φιορεντίνα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Η αγορά του Βιετέσκα έχει πολύ δρόμο!

ΠΑΟΚ: Η αγορά του Βιετέσκα έχει πολύ δρόμο!

Τα εμπόδια στην αγορά του Βιετέσκα του ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο του Πολωνού και η ρήτρα της Κάλιαρι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιάννης Κωνσταντέλιας : Παιχνίδι 25+ εκατ. ευρώ…

Γιάννης Κωνσταντέλιας : Παιχνίδι 25+ εκατ. ευρώ…

Ένα γκολ και δύο ασίστ σε ένα σχεδόν τέλειο ματς χρηματιστηριακής εκτόξευσης που κάνει στη Σκωτία ο Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το ενδιαφέρον για τον Κωστούλα και το μέλλον των Πινέδα και Λουτσέσκου!

Το ενδιαφέρον για τον Κωστούλα και το μέλλον των Πινέδα και Λουτσέσκου!

Καθηλώνουν τα Παρασκήνια του Sportime, όπου είναι πρωταγωνιστές οι Μπάμπης Κωστούλας, Ραζβάν Λουτσέσκου και Ορμπελίν Πινέδα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Έτσι μένει ο Σαμάτα!

ΠΑΟΚ: Έτσι μένει ο Σαμάτα!

Υπό προϋποθέσεις θα μείνει στον ΠΑΟΚ ο Αλί Σαμάτα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι ομάδα υποστηρίζει στην Ελλάδα ο Κωνσταντίνος Καρέτσας;

Τι ομάδα υποστηρίζει στην Ελλάδα ο Κωνσταντίνος Καρέτσας;

Δεν είναι η πρώτη φορά που το είπε μετά το ματς με την Εθνική Ελλάδας, αλλά ο Κωνσταντίνος Καρέτσας φρόντισε να το υπενθυμίσει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Καρέτσας, η επιθυμία του για τον ΠΑΟΚ και το ασπρόμαυρο άρωμα στην Εθνική

Ο Καρέτσας, η επιθυμία του για τον ΠΑΟΚ και το ασπρόμαυρο άρωμα στην Εθνική

To ασπρόμαυρο άρωμα του ΠΑΟΚ στην Εθνική ομάδα και η επιθυμία του Καρέτσα!

Ποδόσφαιρο