Sportime

ΠΑΟΚ: Τον ήθελε η Μπόλτον, έμεινε και σκόραρε με την ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε τον Σορετίρε να φύγει τον Σεπτέμβριο. Ο Άγγλος έπαιξε λίγο, αλλά πέτυχε δύο γκολ και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει.

Λευτέρης Παυλίδης 2 λεπτά ανάγνωσης
Σόλα Σορετίρε – ΠΑΟΚ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο ΠΑΟΚ είπε «όχι» στην Μπόλτον στις 2 Σεπτεμβρίου. Η αγγλική ομάδα ήθελε τον Σόλα Σορετίρε, αλλά ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να τον κρατήσει.

Σχεδόν δύο μήνες αργότερα, ο 22χρονος Άγγλος έβαλε ένα πολύ σημαντικό γκολ απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Σορετίρε μπήκε στο παιχνίδι στο 62ο λεπτό. Οκτώ λεπτά αργότερα πήρε την πάσα του Ζίβκοβιτς και έκανε το 2-1. Το σκορ μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν 1-1 και ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν γκολ για να περάσει ξανά μπροστά. Τελικά νίκησε 3-1.

Ο ΠΑΟΚ τον κράτησε, αλλά δεν τον έβαζε να παίζει

Εδώ υπάρχει κάτι ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να χάσει τον Σορετίρε, αλλά του έδωσε πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής.

Από τις 2 Σεπτεμβρίου μέχρι το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Άγγλος έπαιξε μόλις τέσσερις φορές. Συνολικά έμεινε στο γήπεδο περίπου 125 λεπτά. Και τις τέσσερις φορές μπήκε ως αλλαγή.

Κι όμως, μέσα σε αυτά τα λίγα λεπτά κατάφερε να βάλει δύο γκολ.

Το πρώτο ήρθε στις 20 Σεπτεμβρίου απέναντι στον Παναιτωλικό. Μετά πέρασαν 35 ημέρες χωρίς να παίξει καθόλου. Επέστρεψε για λίγα λεπτά με τον ΟΦΗ και τρεις ημέρες αργότερα σκόραρε απέναντι στην ΑΕΚ.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ο Σορετίρε σκοράρει, παρότι δεν παίζει συχνά. Έχει ταχύτητα, μπορεί να φύγει μπροστά όταν βρίσκει χώρο και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στην επίθεση.

Ο ΠΑΟΚ έκανε μια επιλογή τον Σεπτέμβριο. Αποφάσισε να κρατήσει έναν παίκτη που ήθελε η Μπόλτον. Τώρα αυτός ο παίκτης έχει ήδη βάλει δύο γκολ.

Ένα καλό παιχνίδι δεν σημαίνει ότι ο Σορετίρε πρέπει να γίνει αμέσως βασικός. Έχει δείξει, όμως, ότι αξίζει να παίζει περισσότερο. Και πλέον ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει έναν ακόμη λόγο να του δώσει ευκαιρίες.

Επίσης σε κατηγορίες: ΑΕΚ Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα