Δευτέρα 6 Ιουλίου 2026
Sportime

Παθιασμένη ομιλία Ιβάν σε παίκτες!

Τι είπε ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου μιλώντας στην ομάδα του

Νίκος Τοσκίτσης 1 λεπτά ανάγνωσης
Παθιασμένη ομιλία Ιβάν σε παίκτες!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Λίγες ημέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ ο μεγαλομέτοχος των "ασπρόμαυρων", Ιβάν Σαββίδης μίλησε στους παίκτες της ομάδας του και τον προπονητή μέσω σκάιπ.

Ο Σαββίδης είπε αναλυτικά μιλώντας στους ποδοσφαιριστές και τον Ραζβάν Λουσέσκου: «Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον Ραζβάν, που έφτιαξε σε τόσο σύντομο διάστημα μια ομάδα με άψογο κλίμα και με πνεύμα νικητή.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που τελειώσαμε δυναμικά και με το κεφάλι μας ψηλά το πρωτάθλημα.
Ο Ραζβάν και η διοίκηση έκαναν φέτος πρόοδο σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα: όσα σοκ κι αν επιχείρησαν οι αντίπαλοί μας να μας προκαλέσουν, δεν δημιουργήθηκε στην ομάδα πανικός και εκνευρισμός, οπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν το λέω συχνά, αλλά με έχετε κάνει περήφανο. Οι τίτλοι είναι μπροστά μας, γιατί για εμάς όλα αρχίζουν τώρα, αλλά ποτέ στη ζωή μου δεν θα ξεχάσω εσάς, αυτή την ομάδα και σας ευχαριστώ γι αυτό.
Θα είμαι μαζί σας στην Αθήνα, αλλά όχι στο γήπεδο. Θέλω με ηρεμία αλλά και με αποφασιστικότητα να ετοιμαστείτε να κατακτήσετε αυτό το Κύπελλο και να το πανηγυρίσουμε μαζί, σαν οικογένεια»

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Τοσκίτσης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα