Sportime

Ραπτόπουλος: Αύριο το μεσημέρι ο Χατζηδιάκος θα ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ

Ο Κωστής Ραπτόπουλος υποστήριξε ότι η μεταγραφή του Παντελή Χατζηδιάκου στον ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ραπτόπουλος: Ανακοίνωση Χατζηδιάκου από τον ΠΑΟΚ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σε μία ιδιαίτερα συγκεκριμένη μεταγραφική πρόβλεψη προχώρησε ο Κωστής Ραπτόπουλος, υποστηρίζοντας ότι η υπόθεση του Παντελή Χατζηδιάκου βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της για τον ΠΑΟΚ.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Center Fox, ο γνωστός αθλητικός σχολιαστής έδωσε ακόμη και χρονικό ορίζοντα για την εξέλιξη της υπόθεσης.

«Μέχρι αύριο δίνω την είδηση, θα τελειώσει του Χατζηδιάκου», ανέφερε αρχικά. Στη συνέχεια έγινε ακόμη πιο απόλυτος, λέγοντας: «Αύριο το μεσημέρι ο Χατζηδιάκος θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως στόπερ στη νέα ομάδα».

Αν η πληροφορία επιβεβαιωθεί, ο «Δικέφαλος» θα προσθέσει στο ρόστερ του έναν Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό, ενισχύοντας άμεσα μία κομβική θέση.

Παράλληλα, ο Ραπτόπουλος εμφανίστηκε πολύ λιγότερο αισιόδοξος για την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι «πάει τον δρόμο της ξενιτιάς».

Δείτε το video

Play Video: Ραπτόπουλος: «Το αγαπημένο τραγούδι του Σπανούλη για Τολιό και το κίτρινο παπούτσι του Τάχα Άλι»
Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα