Sportime

Τελειώνει ο ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα - Μεγάλες οι ευθύνες Λουτσέσκου

Η ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στην Τούμπα τον έστειλε στο -10 από τον Ολυμπιακό και τον βγάζει εκτός διεκδίκησης

Γιάννης Χωριανόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Η ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στην Τούμπα τον έστειλε στο -10 από τον Ολυμπιακό και τον βγάζει εκτός διεκδίκησης
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Τελειώνει ο ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα. Αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λέει κανείς ποτέ, οι πρωταθλητές της περσινής σεζόν δε δείχνουν ικανοί να μπορούν να συνεχίσουν να είναι στην κούρσα για το φετινό τίτλο.

Ο ΠΑΟΚ έχασε και από την ΑΕΚ και είναι στο -10 από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογίατηςSuper League 1.

Και στο παρελθόν ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει κατορθώσει να επιστρέψει από μεγάλες διαφορές αλλά δεν είναι κάθε χρονιά τα ίδια. Ο ΠΑΟΚ έχασε και πάλι ντέρμπι. Δε δείχνει ικανός να κυνηγήσει Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ.

Ειδικά οι ερυθρόλευκοι κερδίζουν τα παιχνίδια, έστω και στο τέλος. Στο Περιστέρι με την απόκρουση του Τζολάκη στο πέναλτι, στη Λιβαδειά με το γκολ του Μουζακίτη στο 85'.

Οι ευθύνες του Λουτσέσκου μεγάλες. Έχει αφήσει την ομάδα του χωρίς προπονητή στον πάγκο για πολλά παιχνίδια. Αυτό δε γινόταν να μην επηρέασει αγωνιστικά το σύνολο.

Ο ΠΑΟΚ είναι στο -10 και μάλλον θα πρέπει να κοιτά προς τα κάτω. Ο Άρης έχει πλησιάσει στο -3. Το ίδιο θα κάνει και ο Αστέρας Τρίπολης αν νικήσει τη Λαμία αύριο Δευτέρα (3/2) εντός έδρας.

ΜΑΓΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γιάννης Χωριανόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα