ΠΑΡΑFOOTBALL

Τον… ιντριγκάρει ο Πανιώνιος

Ο Ζοσέ Ανιγκό επέλεξε να πάει… Πλατεία με στόχο την Ευρώπη
Τον… ιντριγκάρει ο Πανιώνιος

Η ζωή του Ζοσέ Ανιγκό έχει περάσει από χίλια κύματα. Οικογενειακή τραγωδία, απομόνωση και αποχώρηση από το ποδόσφαιρο. Η Ελλάδα έμελλε να το αλλάξει αυτό. Ο Γάλλος τεχνικός ήρθε στην χώρα μας και τον Λεβαδειακό και πλέον πήρα ξανά… ζεστά την δεύτερή του πορεία στην προπονητική.

Όπως σημειώνει το Sportime του Σαββάτου (5/5) στην παρασκηνιακή του στήλη που επιμελείται ο Γεράσιμος Μανωλίδης, ο Μασσαλός τεχνικός έχει αποφασίσει ήδη να συνεχίσει την πορεία του στην Αθήνα. Το πιθανότερο είναι να γίνει κάτοικος Νέας ΣΜύρνης

Αν και το όνομά του έχει… δελεάσει αρκετούς συλλόγους (έγινε τηλεφώνημα από τον Άρη που έδειξε ενδιαφέρον, αλλά δεν προέκυψε κάτι), ο Ανιγκό είναι κοντά στον Πανιώνιο. Ο λόγος; Τον ιντριγκάρει η ιδέα της εξόδου στην Ευρώπη για τον σύλλογο. Πράγμα λογικό για έναν άνθρωπο που πέρασαν από τα χέρια του παίκτες όπως ο Βαλμπουενά και ο Ζινιάκ.

Θέλει να διεκδικήσει του χρόνου μια θέση στην Ευρώπη, κάτι που οραματίζεται και ο Πανιώνιος και γι’ αυτό έχει αποφασίσει και να υπογράψει και προσύμφωνο με τον σύλλογο για δύο χρόνια. Θα πρέπει, όμως, πρώτα να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες κυρίως οικονομικής φύσης προκειμένου να τελειώσει οριστικά το θέμα.

Ο Γάλλος, πάντως, κάνει ήδη τις πρώτες του σκέψεις. Είναι κατασταλαγμένος, ξέρει τι θα ζητήσει με το που πιάσει δουλειά. Εάν όλα τελειώσουν και ανακοινωθεί, αναμένονται μεγάλες αλλαγές καθώς σύμφωνα με την στήλη των παρασκηνίων του Sportime, τουλάχιστον δέκα παίκτες είναι προς αποχώρηση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τον… ιντριγκάρει ο Πανιώνιος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.