ΠΑΡΑFOOTBALL

Ανουάρ: Η επόμενη μέρα και το «τσουχτερό» κασέ

Στην Ελλάδα ήρθε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν. Επιλογή του Τσάβι Ρόκα τότε. Ο Παναθηναϊκός έψαχνε για έναν χαφ, απέκτησε τον Ανουάρ και εκείνος έδειξε κάποια καλά στοιχεία έστω και εάν ο Γιώργος Δώνης δεν τον στήριξε τόσο. Οι εμφανίσεις του στους «πράσινους» έκαναν τον ΑΠΟΕΛ να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού. Εκεί...
Ανουάρ: Η επόμενη μέρα και το «τσουχτερό» κασέ

Στην Ελλάδα ήρθε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν. Επιλογή του Τσάβι Ρόκα τότε. Ο Παναθηναϊκός έψαχνε για έναν χαφ, απέκτησε τον Ανουάρ και εκείνος έδειξε κάποια καλά στοιχεία έστω και εάν ο Γιώργος Δώνης δεν τον στήριξε τόσο.

Οι εμφανίσεις του στους «πράσινους» έκαναν τον ΑΠΟΕΛ να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού. Εκεί συνήθως είναι βασικός, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει πείσει κιόλας. Ούτως ή άλλως δεν υπήρχε περίπτωση να δώσουν οι Κύπριοι τη ρήτρα των 5.000.000 ευρώ για να τον αγοράσουν. Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει και διάθεση για να παραμείνει εκεί ο Ανουάρ έστω και με κάποιο τρικ.

Το τέλος της σεζόν όλα δείχνουν πως θα βρει τον Ισπανομαροκινό να πακετάρει για τη Βαγιαδολίδ και από εκεί να ψάχνεται ξανά για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Εύκολα θα μπορούσαν κάποιοι να σκεφτούν ότι ο Τσάβι Ρόκα θα έκανε την κίνησή του λόγω της εκτίμησης που έχει και σε εκείνον και στο μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, αλλά είναι πολλά τα λεφτά. Στον ΑΠΟΕΛ ο Ανουάρ αμείβεται με 35.000 ευρώ τον μήνα και αυτά τα λεφτά δεν παίζουν στην ΑΕΚ Λάρνακας. Το ίδιο ισχύει και για τις περισσότερες ομάδες στην Ελλάδα. Πάντως 1-2 έχουν καλή άποψη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη APOEL FC (@apoelfcofficial)

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΠαραFootball: Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Οι οπαδοί της Βίλνιους ζήτησαν την απόλυση του προπονητή της ομάδας τους, πετώντας βαλίτσες στο γήπεδο…

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Ντιόγκο Νασιμέντο, Μαρίνος Ουζουνίδης και Ρομπέρτο Περέιρα σε πρώτο πλάνο.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Ο Κάι Χάφερτς δεν θυμίζει σε τίποτα τον «λεπτεπίλεπτο» παίκτη που ήρθε από τη Λεβερκούζεν. Στην Άρσεναλ,έβαλε μυϊκή μάζα και πλέον θυμίζει σέντερ φορ έτοιμο για... μάχες Premier League.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Ήταν 11 Ιουλίου 1988 όταν ο Μάκης Ψωμιάδης, χωρίς αντίπαλο και με μοναδικό ψηφοδέλτιο, εκλέχθηκε πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα παρασκήνια του Sportime με ειδήσεις για Βιτόρια, Τζολάκη, Γαλανόπουλο και όχι μόνο!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ώρα μηδέν για Λαμέλα, το μέλλον του Μπετανκόρ και η ασφάλεια του ΠΑΟΚ με τον Ιβάνουσεκ

Ώρα μηδέν για Λαμέλα, το μέλλον του Μπετανκόρ και η ασφάλεια του ΠΑΟΚ με τον Ιβάνουσεκ

Τα παρασκήνια του Sportime φέρνουν στο πιάτο σας όλο το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο…

Ποδόσφαιρο
ΠαραFootball: Σνάιντερ: «Με πέταξαν έξω από τη Ρεάλ – Τους εκδικήθηκα στο Μπερναμπέου με το Champions League!»

Σνάιντερ: «Με πέταξαν έξω από τη Ρεάλ – Τους εκδικήθηκα στο Μπερναμπέου με το Champions League!»

Ο Γουέσλι Σνάιντερ αποκάλυψε την πιο οδυνηρή, αλλά και πιο λυτρωτική στιγμή της καριέρας του. Η απόρριψη από τη Ρεάλ, η κλήση του Μουρίνιο και η απόλυτη εκδίκηση στο Μπερναμπέου.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Η κόρη του Πετρ Τσεχ μεγάλωσε – Δείτε πώς ήταν το 2008 και πώς είναι σήμερα

Η κόρη του Πετρ Τσεχ μεγάλωσε – Δείτε πώς ήταν το 2008 και πώς είναι σήμερα

Το πριν και το μετά που συγκινεί – Η κόρη του Πετρ Τσεχ από μωρό του 2008, έγινε σήμερα αθλήτρια έτοιμη να γράψει τη δική της ιστορία.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Γι’ αυτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο πολεμά πίτσα, κόκα-κόλα και σοκολάτα…

Γι’ αυτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο πολεμά πίτσα, κόκα-κόλα και σοκολάτα…

Πώς γίνεται ένας 40χρονος ποδοσφαιριστής να αρνείται ακόμα και μια μπουκιά πίτσας ή μια γουλιά αναψυκτικό; Όταν λέγεσαι Κριστιάνο Ρονάλντο, η απάντηση δεν είναι μόνο η πειθαρχία

ΠαραFootball