Sportime

Γαλανόπουλος: Έτσι έγινε η ανατροπή στην υπόθεσή του

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Γαλανόπουλος: Έτσι έγινε η ανατροπή στην υπόθεσή του
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Τώρα που κόπασε ο αχός της έντονης μεταγραφικής εβδομάδας για την ΑΕΚ η στήλη «Παρασκήνια» στο Sportime της Κυριακής, θέλει να ξετυλίξει το κουβάρι της ανατροπής στην υπόθεση Γαλανόπουλου.

Καταρχάς, ο μπαμπάς Γαλανόπουλος ήταν εκείνος πρώτος που σήκωσε το λάβαρο της αμφισβήτησης για την επιλογή να πάει ο γιόκας του στα άκρα με την σημερινή φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκος δεν είχε έτοιμο το plan B στο κομμάτι της μεταγραφής και από την στιγμή που διέκρινε πως ο Γαλανόπουλος έβγαλε ανασφάλεια τον κατεύθυνε στην στρατηγική για το ραντεβού με τον Μελισσανίδη που έγινε εν τη απουσία του.

Δεδομένα όχι επιθυμητή κατάληξη για την Rogon, δίνοντας συνάμα δικαιώματα για την μελλοντική σχέση/αξιοπιστία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τόσο στην ΑΕΚ, όσο και με τον Γαλανόπουλο…

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΑΕΚ Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα