Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Τα μάτια των ατζέντηδων πάνω στον Λιάβα

Είναι μόλις 17 ετών και θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Τα μάτια των ατζέντηδων πάνω στον Λιάβα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Είναι μόλις 17 ετών και ήδη έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των ατζέντηδων. Πρόκειται για τον Γιώργο Λιάβα του Παναιτωλικού.

Ο παίκτης πήρε το βάπτισμα του πυρρός στη Superleague και έγινε ο δεύτερος νεότερος ποδοσφαιριστής, που χρησιμοποιεί ο Παναιτωλικός στην ιστορία του στην Α' Εθνική, σε ηλικία 17 ετών 6 μηνών και 12 ημερών.

Βέβαια, υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο γύρω από το όνομά του και το αποκαλύπτει ο Agent Greek στην έντυπη έκδοση του Sportime που κυκλοφορεί σήμερα (27/8) στα περίπτερα.

Αναφέρει πως από την προετοιμασία είχε πέσει σύρμα σχετικά με τις προθέσεις του Δέλλα να χρησιμοποιήσει, εξ αρχής και βασικό, σε θέση διαφορετική απ’ αυτήν που (τον) ήξεραν στην πιάτσα, τον Γιώργο Λιάβα.

Στο ματς με τον Ατρόμητο που το… έπραξε ο «Τράι», δείχνοντας και προθέσεις ανάλογης συνέχειας, ήταν το σήμα που περίμεναν οι… ορδές ατζέντηδων για να την «πέσουν» στον (χωρίς εκπροσώπηση ακόμη) 17χρονο χαφ και την οικογένεια του.

http://www.sportime.gr/panaitolikos/131966/dellas-echo-enimerosei-ti-dioikisi-gia-metagrafes/

http://www.sportime.gr/podosfairo/superleague/131887/atromitos-gia-psila/

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα