Sportime

ΚΕΔ: Δεν χαμπαριάζει από… τηλεκριτικούς

Όρισε και πάλι τους Παπαπέτρου. Φωτιά και Ευαγγέλου

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
ΚΕΔ: Δεν χαμπαριάζει από… τηλεκριτικούς
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Κάθε Κυριακή στους τηλεοπτικούς δέκτες, βλέπουμε τους κύριους Βαρούχα και Κάκο, να σχολιάζουν τις αμφισβητούμενες φάσεις. Η ΚΕΔ πάλι… όχι.

Πολύ απλά, γιατί δεν θέλει να ασχοληθεί με το τι λένε στην τηλεόραση ή πρώην διαιτητές, αλλά τι βλέπουν οι ίδιοι και οι παρατηρητές τους, στα παιχνίδια της Super League.

Και αυτό αποδεικνύεται και από τον ορισμό των Ευαγγέλου (φωτό), Φωτιά και Παπαπέτρου, στην τελευταία αγωνιστική. Ο Βαρούχας έκανε λόγο για κακή διαιτησίατου Παπαπέτρου και του Ευαγγέλου την προηγούμενη αγωνιστική και ο Κάκος είπε κάτι αντίστοιχο για τον Φωτιά, για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό.

Και οι τρεις ορίστηκαν κανονικά από την ΚΕΔ μία αγωνιστική μετά και σφύριξαν το σαββατοκύριακο που πέρασε.

Επίσης σε κατηγορίες: Διαιτησία - ΕΠΟ Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα