Sportime

Παναθηναϊκός: Υπάρχει λόγος που ο Γιοβάνοβιτς ποντάρει πολλά στον Σένκεφελντ!

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται επειγόντως πίσω τον Μπαρτ Σένκεφλεντ.

Γεράσιμος Μανωλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Παναθηναϊκός: Υπάρχει λόγος που ο Γιοβάνοβιτς ποντάρει πολλά στον Σένκεφελντ!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η εικόνα που έχει ο Παναθηναϊκός στα τελευταία παιχνίδια της Super League 1, δεν είναι και η καλύτερη, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να είναι στην άμυνα.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ερχόμενος στον Παναθηναϊκό αξίωσε την προσθήκη ενός στόπερ, γνωρίζοντας πως max μέχρι τέλη Αυγούστου, ο Μπαρτ Σένκεφελντ θα ήταν fit!

Εξ ου και η (αμφιλεγόμενη) προσωπική του επιλογή ονόματι, Σάρλια. Δυστυχώς για τον ίδιο ο 30χρονος Ολλανδός μέσα Νοεμβρίου και ακόμη τώρα παίζει για πρώτη φορά με την Βου ομάδα, γι αυτό ζήτησε από τον Χρήστο Κόντη να τον τσεκάρει live.

Δεν είναι μόνο αυτό μια και πέραν του Σάρλια, ο Πούγγουρας αποδεικνύεται και φέτος ευπαθής σε τραυματισμούς και συνάμα βάσει πληροφόρησης ο κόουτς ΔΕΝ είναι και so much ψημένος με τον (άλλο και αυτό) αρχηγό, Φραν Βέλεθ.

Οπότε, ας κάνει τον σταυρό του…

https://youtu.be/wJS-33xPYxk

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γεράσιμος Μανωλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα