Sportime

Τουρκία: Βάζει… φρένο η ποδοσφαιρική ομοσπονδία

Αλλάζουν τα οικονομικά δεδομένα που ισχύουν στη γειτονική χώρα

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Τουρκία: Βάζει… φρένο η ποδοσφαιρική ομοσπονδία
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Αρκετά φαίνεται ότι θα αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα στην Τουρκία, με την ομοσπονδία της χώρας να θέλει να καταπολεμήσει τα προβλήματα που υπάρχουν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση του Sportime και η στήλη «Agent Greek», αποφασίστηκε να ισχύσει ένα εσωτερικό Financial Fair Play.

Έτσι όσες ομάδες δεν έχουν ισοσκελισμένους ισολογισμούς, θα έχουν αρκετές συνέπειες, που θα κυμαίνονται από αφαίρεση βαθμών, απαγόρευση μεταγραφών και φυσικά αποκλεισμό από τα πρωταθλήματα.

Αυτό σίγουρα θα επηρεάσει και τις μεταγραφικές επιλογές των ομάδων της γειτονικής χώρας, που έχουν αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές στις λίστες τους.

Οι μόνες που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα βάσει των νέων κανονισμών είναι οι Μπασακσεχίρ, Γκέζτεπε, Κασίμπασα, Σίβασπορ.

http://www.sportime.gr/aek/234028/ntiengk-i-aganaktisi-i-mpesiktas-kai-i-aek/

http://www.sportime.gr/podosfairo/world-football/233885/i-apantisi-tis-mpartselona-se-osoys-sygkrinontai-me-ton-mesi-pic/

Επίσης σε κατηγορίες: World Football Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα