ΠΑΡΑFOOTBALL

Τσόσιτς: «Κόπηκε» από τη Μακάμπι Χάιφα

Ο Ούρος Τσόσιτς βρέθηκε στο στόχαστρο της Μακάμπι Χάιφα. Ο κεντρικός αμυντικός είναι σε καθεστώς παραχώρησης από την ΑΕΚ.
Τσόσιτς: «Κόπηκε» από τη Μακάμπι Χάιφα

Ο Ούρος Τσόσιτς βρέθηκε στο στόχαστρο της Μακάμπι Χάιφα. Ο κεντρικός αμυντικός είναι σε καθεστώς παραχώρησης από την ΑΕΚ.

Και αν έρθει μία καλή πρόταση, στον «Δικέφαλο» δεν θα πουν όχι. Ήδη έχουν προσπάθειες να αποχωρήσει, αλλά τίποτα δεν έχει προχωρήσει.

Κάπως έτσι φτάνουμε στην ομάδα από το Ισραήλ. Η Μακάμπι Χάιφα ψάχνεται για κεντρικό αμυντικό. Δεν της έχουν κάτσει 3-4 περιπτώσεις και ήρθε στην επιφάνεια το όνομα του Ούρος Τσόσιτς.

Δανεικός με όψιον αγοράς το σενάριο που ήθελαν να… ανεβάσουν στη Χάιφα.

Οι Ισραηλινοί έκαναν ένα ρεπορτάζ για τον 26χρονο παίκτης της ΑΕΚ και μόλις έμαθαν για την εξωγηπεδική μπάλα που παίζει διέκοψαν κάθε σκέψη!

ΑΕΚ: Εκτός των πολλών μεταγραφών η ΑΕΚ είχε και ποδοσφαιριστές για να… κόψει από το ρόστερ αυτό το καλοκαίρι.

Δύο εξ’ αυτών ο Γιάννης Γιαννιώτας και ο Ούρος Τσόσιτς. Ο πρώτος έλυσε το συμβόλαιο του και μάλιστα πήρε μεταγραφή για την Κύπρο. Και δη για τον Απόλλωνα Λεμεσού με συμβόλαιο μέχρι το 2021. Ο δεύτερος ακόμη εκκρεμεί ως υπόθεση. Ο Τσόσιτς έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2021. Και όλα δείχνουν ότι θα φύγει με δανεισμό για τον επόμενο χρόνο και δεν θα συμβεί ότι και με τον Γιαννιώτα. Δηλαδή, λύση συμβολαίου. Ο 27χρονος Σέρβος στόπερ μετρά δύο χρονιές στην ΑΕΚ δίχως να ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του. Και σίγουρα δεν δικαιολόγησε ποτέ την μεταγραφή του.

Προς δανεισμό ο Τσόσιτς

Δηλαδή, δεν κατάφερε ποτέ να πείσει ότι αξίζει θέση βασικού στους «κιτρινόμαυρους» έπαιξε συνολικά 48 ματς και φέτος τόσο ο Μανόλο Χιμένεθ όσο και ο Μιγκέλ Καρντόσο αποφάσισαν να τον έχουν εκτός πλάνου. Έτσι στο κέντρο της άμυνας πλέον υπάρχουν οι λύσεις των Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Σβάρνα, ενώ μεσούσης της προετοιμασίας θα αποφασιστεί αν χρειάζεται και άλλη προσθήκη κεντρικού αμυντικού.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΠαραFootball: Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ, φέρεται να αγοράζει το πολυτελές σπίτι όπου έμεναν ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα, αξίας 11 εκατ. ευρώ

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι σκέφτονται για τον Λαφόν στον Παναθηναϊκό, τι γίνεται με Γιαζίτσι και Λόβρεν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Ξανά αποκαλύψεις από τη στήλη των Παρασκηνίων του Sportime.

Ποδόσφαιρο
ΠαραFootball: Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Πλούσιο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο στη στήλη της e-sportime...

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Οι οπαδοί της Βίλνιους ζήτησαν την απόλυση του προπονητή της ομάδας τους, πετώντας βαλίτσες στο γήπεδο…

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Ντιόγκο Νασιμέντο, Μαρίνος Ουζουνίδης και Ρομπέρτο Περέιρα σε πρώτο πλάνο.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Ο Κάι Χάφερτς δεν θυμίζει σε τίποτα τον «λεπτεπίλεπτο» παίκτη που ήρθε από τη Λεβερκούζεν. Στην Άρσεναλ,έβαλε μυϊκή μάζα και πλέον θυμίζει σέντερ φορ έτοιμο για... μάχες Premier League.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Ήταν 11 Ιουλίου 1988 όταν ο Μάκης Ψωμιάδης, χωρίς αντίπαλο και με μοναδικό ψηφοδέλτιο, εκλέχθηκε πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα παρασκήνια του Sportime με ειδήσεις για Βιτόρια, Τζολάκη, Γαλανόπουλο και όχι μόνο!

Ποδόσφαιρο