Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Ξάνθη: Επιστροφή στις ελληνικές... βάσεις της

Η Ξάνθη άλλαξε αρκετά το στυλ της αλλά είναι έτοιμη να επιστρέψει στις βάσεις της

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Ξάνθη: Επιστροφή στις ελληνικές... βάσεις της
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ένα από τα προβλήματα που έχει σίγουρα η Ξάνθη, είναι ο ελληνικός κορμός που δεν υπάρχει και είναι κάτι που πάντα έκανε τους Ακρίτες να ξεχωρίζουν.

Όπως αναφέρεται στο Sportime του Σαββάτου και στη στήλη «Παρασκήνια», η ομάδα του Πανόπουλου πούλησε φέτος τον Μελιόπουλοκαι ο μοναδικός Έλληνας που διατηρείται στην ενδεκάδα είναι ο Μπαξεβανίδης.

Στα τελευταία της παιχνίδια η Ξάνθη έχει αρχίσει με 10 ξένους παίκτες, κάτι που σίγουρα δεν αποτελεί πρώτη επιλογή και ήδη άρχισαν οι πρώτες κινήσεις για να αλλάξει αυτό και να επιστρέψει η ομάδα στις βάσεις που την ξέρουμε.

Συγκεκριμένα ο Παπαδημητρίου έχει ήδη πάρει το «οκ» από τον Πανόπουλο, για να κάνει ολική στροφή στην ελληνική αγορά και ήδη έχει ξεκινήσει το σαφάρι της αναζήτησης μέσω μάνατζερ.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα