Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Χωρίς Μαραντόνα η Ντιναμό Μπρεστ στην Αθήνα

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Χωρίς Μαραντόνα η Ντιναμό Μπρεστ στην Αθήνα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η ανακοίνωση της άφιξης του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στην Αθήνα είχε γίνει με κάθε επισημότητα από την Ντιναμό Μπρεστ, αντίπαλο του Ατρόμητου στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Μόνο που ο Αργεντινός πρωταθλητής Κόσμου το 1986 δεν θα ταξιδέψει στην Ελλάδα. Οι υποχρεώσεις του, βλέπετε, είναι κάτι παραπάνω από ικανές για να τον κρατήσουν όχι μόνο μακριά από τη χώρα μας, αλλά και από την προσπάθεια της ομάδας από τη Λευκορωσία, στην οποία κατέχει τη θέση του προέδρου, να συνεχίσει στο Europa League.

Ο «Ντιεγκίτο» ταξίδεψε, τελικά, στο Μπουένος Αϊρες, προκειμένου να διευθετήσει μερικά οικογενειακά ζητήματα. Και πιστέψτε μας, έχει μπόλικα.

Στην Αργεντινή κάνουν λόγο για τη… σαπουνόπερα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε αυτόν και την πρώην σύζυγό του, Κλαούντια Βιγιαφάνε. Την ίδια στιγμή, ο Μαραντόνα έχει αποξενωθεί από τις δύο κόρες του, τις Ντάλμα και Τζιανίνα και αρνείται να ζήσει μαζί με τον 4χρονο γιο του (από άλλη σύντροφο) Ντιέγκο Φερνάντο.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα