Καρντάσιαν: Νέο σκάνδαλο με πρώην συμπαίκτη του Λεμπρόν Τζέιμς (pics)
Ο πρωταθλητής του NBA, με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς του Λεμπρόν Τζέιμς και πρώην σύζυγος της Κλόε Καρντάσιαν, Τρίσταν Τόμπσον, πρωταγωνιστεί σε ένα ακόμη σκάνδαλο της γνωστής οικογένειας.
Ο Τρίσταν Τόμπσον είχε χωρίσει με τη μητέρα του παιδιού του, Κλόε Καρντάσιαν, όταν εκείνη έμαθε ότι την απάτησε την περίοδο της εγκυμοσύνης της, με μία κολλητή φίλη της ετεροθαλούς αδερφής της, Κάιλι Τζένερ.
Το νέο σκάνδαλο αναφέρει όμως, ότι ο Αμερικανός σέντερ των Καβαλίερς έκανε σεξ και με την πρώην σύζυγο του θρύλου του NBA, Σκότι Πίπεν, τη Λάρσα, η οποία και ήταν κολλητή φίλη της Κιμ Καρντάσιαν. Το γεγονός επιβεβαιώνεται, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, και από το unfollow των δύο τελευταίων στο instagram.
Η “πέτρα του σκανδάλου” Λάρσα Πίπεν
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Larsa Pippen (@larsapippen) στις 21 Οκτ, 2019 στις 10:42 πμ PDT
My morning workout today 20 laps in the pool
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Larsa Pippen (@larsapippen) στις 14 Ιούλ, 2020 στις 11:31 πμ PDT
