Δευτέρα 6 Ιουλίου 2026
Sportime

Εκτός με Άρη, οι Κούζικ και Βιδάλ

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα αγωνιστούν στο φιλικό με τον Άρη στο Καυτανζόγλειο το Σάββατο

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Εκτός με Άρη, οι Κούζικ και Βιδάλ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Τα προβλήματα συνεχίζονται στον ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει του φιλικού με τον Άρη, καθώς ο Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του, τους Κούζικ και Βιδάλ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν προβλήματα τραυματισμών και ενώ φαινόταν ότι θα προλάβουν να είναι έτοιμοι για την πρόβα τζενεράλε με τον Άρη, εν τέλει να μείνουν εκτός για α προφυλαχθούν εν όψει της πρεμιέρας με την ΑΕΚ.

Οι Μπουκουβάλας και Σιόντης είναι αμφίβολοι, αλλά περισσότερο για λόγους φυσικής κατάστασης, αφού τρέχουν για να προλάβουν να είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα. Λογικά ο Πετράκης δεν θα ρισκάρει να τους χρησιμοποιήσει στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Άρη.

http://www.sportime.gr/pas-giannina/124178/provlimata-traymatismon-gia-koyzik-sionti/

http://www.sportime.gr/aris-fc/123833/sto-kaytanzogleio-to-filiko-aris-pas/

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα