Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Περιστέρι: Έλα στο «Basketball Summer Camp»

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Περιστέρι: Έλα στο «Basketball Summer Camp»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Το δικό του Camp, αποφάσισε να δημιουργήσει το Περιστέρι, προκειμένου τα μικρά παιδιά να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, ανακοίνωσε το «Basketball Summer Camp», που πραγματοποιηθεί μέσα στο Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Περιστέρι:

«Ο Γ.Σ. Περιστερίου διοργανώνει το “Basketball Summer Camp” το οποίο αφορά παιδιά ηλικίας 8 έως 15 χρονών!

Με το πέρας της σχολικής χρονιάς, μικροί αλλά και μεγάλοι λάτρεις του μπάσκετ, θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν και να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, πλάι σε καταξιωμένους προπονητές και γυμναστές του συλλόγου.

Το “Basketball Summer Camp” περιλαμβάνει τρεις (3) περιόδους και σκοπός του είναι, τα παιδιά να αξιοποιήσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο τους, να βελτιώσουν την φυσική κατάσταση καθώς και την ατομική τεχνική τους και φυσικά, να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις γύρω από το αγαπημένο τους άθλημα.

Ημερομηνίες
1η περίοδος: 17 Ιουνίου – 21 Ιουνίου
2η περίοδος: 24 Ιουνίου – 28 Ιουνίου
3η περίοδος: 1 Ιουλίου – 5 Ιουλίου

Ημερήσιο ενδεικτικό πρόγραμμα:
08:30 – 08:45 Προσέλευση αθλητών
08:45 – 09:00 Μετάβαση στον χώρο προπόνησης σε σταθμούς
09:00 – 12:45 Ατομική τεχνική (πάσα, ντρίμπλα, σουτ, 1vs1), ενδυνάμωση, stretching & video (11:00 – 11:15 Δεκατιανό)
12:45 – 13:15 Διάλειμμα για σνακ
13:15 – 15:15 Αγώνες 3on3, 5on5, Διαγωνισμοί
15:15 – 15:30 Αποχώρηση Αθλητών

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 210-5777147 ή επισκεφθείτε τα γραφεία του συλλόγου (Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών 81Α)».

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Basket League Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα