Ανατροπή τίτλου για τον ΑΠΟΕΛ – Ούτε ένας Κύπριος στις ενδεκάδες! (vid)

Σπουδαία νίκη που δίνει προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Κύπρου, έκανε ο ΑΠΟΕΛ, με ανατροπή του σκορ και τελική επικράτηση με 2-1, στο ντέρμπι με τον Απόλλων Λεμεσού. Μόλις δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, οι «Γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται πλέον πρώτοι με 80 βαθμούς, έναν περισσότερο, από την σημερινή του αντιπάλο,  που...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σπουδαία νίκη που δίνει προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Κύπρου, έκανε ο ΑΠΟΕΛ, με ανατροπή του σκορ και τελική επικράτηση με 2-1, στο ντέρμπι με τον Απόλλων Λεμεσού.

Μόλις δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, οι «Γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται πλέον πρώτοι με 80 βαθμούς, έναν περισσότερο, από την σημερινή του αντιπάλο,  που έμεινε στους 79 και έπεσε στη δεύτερη θέση.

To παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, στο 10′ με τον Μάγκλιτσα.

Όμως ο Ντε Καμάργκο, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 20′ έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στο 62′, ο Βραζιλιάνος άσος, έβαλε τον ΑΠΟΕΛ μπροστά στο σκορ με 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Δείτε το βίντεο με τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα:

Ούτε ένας Κύπριος στις δύο ενδεκάδες!

Ένα από τα αξιοσημείωτα είναι ότι κανένας Κύπριος παίκτης δεν ήταν ανάμεσα στους 22 ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν το παιχνίδι, στις αρχικές σύνθεσεις  και των δύο ομαδων. Δείτε τις:

ΑΠΟΕΛ: Πέρεθ, Ενσούε, Λάγο, Εμπεσίλιο (68′ Ζαχίντ), Ντε Καμάργκο, Σάλαι, Πολιάκοφ, Μοράις, Ντελατόρε (90+ Ποτέ), Καρλάο (55′ Μερκής), Σόουζα

Απόλλων Λεμ.: Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρεζ, Ζάντερ (65′ Σκέμπρι), Γιάκολις, Σακέτι, Άλεφ, Παπουλής (46′ Βασιλείου), Ζελάγια, Μάγκλιτσα (46′ Μάρκοβιτς).

Exit mobile version