ΙΣΠΑΝΙΑ

Δήλωση-αίνιγμα Ρονάλντο περί αποχώρησης! (vid)

Μετά το τέλος του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πορτογάλος άσος άφησε να εννοηθεί ότι αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης
Δήλωση-αίνιγμα Ρονάλντο περί αποχώρησης! (vid)

Βόμβα έριξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος άσος άφησε ξεκάθαρα υπονοούμενα περί αποχώρησης του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά το τέλος του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ και την 13η κατάκτηση του θεσμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ρονάλντο προκάλεσε πολλά ερωτηματικά για το αν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στη “βασίλισσα”.

Δυναστεία!

Με μία τοποθέτηση αίνιγμα, ο 33χρονος σταρ άφησε αιχμές περί αποχώρησης από τη Ρεάλ. Χαρακτηριστικά, ο Ρονάλντο είπε στα μικρόφωνα του BeinSports: “Το σημαντικό ήταν ότι νικήσαμε, μπήκαμε στην ιστορία και πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά”.

Αυτό το πρότζεκτ πρέπει να συνεχίσει με εσένα; “Τώρα πρέπει να το απολαύσουμε και τις επόμενες ώρες θα δώσω μια απάντηση στους οπαδούς, οι οποίοι πάντα ήταν στο πλευρό μου. Ήταν πολύ όμορφο να είμαι στη Ρεάλ”.

Είναι προπομπός αποχώρησης; “Τις επόμενες μέρες θα δώσω μια απάντηση. Τώρα πρέπει να απολαύσω τη στιγμή. Το μέλλον κάθε ποδοσφαιριστή δεν είναι σημαντικό. Γράψαμε ιστορία”.

https://twitter.com/twitter/statuses/1000480924839170048

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δήλωση-αίνιγμα Ρονάλντο περί αποχώρησης! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.